Vrčevanje se ne splača

Imeti hočete svojo sanjsko kopalnico. Neskončno navdihov za projekt najdete v glamuroznih revijah, na Pinterestu ali Instagramu. Si pa je zelo enostavno želeti novo kopalnico in precej bolj zahtevno slednjo zasnovati in ustvariti. Lastniki pogosto sprejemajo kompromise, da bi privarčevali, vendar ima lahko to resne posledice v prihodnosti. Sledi nekaj nasvetov, kako to preprečiti.

Nove kovinske barve za seriji Sigma50 in Sigma21
Na voljo različne aktivirne tipke

Na prvem mestu je vedno kakovost
Če imajo lastniki razumen proračunski načrt in odlično osnovo za navdih, kot je načrtovalec kopalnic Geberit, lahko vse skrbi odpravijo že na začetku.
Nasvet št. 1: sestavite razumen proračunski načrt in jasno zasnujte prostor.

Nekaj med sanjskim in realističnim
Če je začetna situacija jasna, vam lahko vodoinštalaterska podjetja ali arhitekti pomagajo ustvariti najbolj izvedljiv predlog glede na vaš sanjski načrt.
Nasvet št. 2: v veliko pomoč vam bo izkušen in sposoben partner.

Prosim, dotaknite se
Bistvo kopalnice ni samo njen videz – gre tudi za to, kaj boste dejansko uporabljali. In glamurozne revije, Pinterest in Instagram vas lahko prepričajo, da so nekateri kopalniški izdelki izjemno pomembni, vendar to ne drži nujno za vas.
Nasvet št. 3: obiščite razstavne prostore, sejme in dogodke, ki jih organizirajo vodoinštalaterska podjetja, da se dotaknete izdelkov in začutite njihovo kakovost, preden se odločite za nakup.

Če je kakovost dobra in proizvajalci držijo svojo besedo, boste s svojo sanjsko kopalnico zadovoljni še vrsto let.

In še zadnji nasvet za vas: vse, kar je nameščeno za steno, od cevi do splakovalnika, je težko popraviti ali zamenjati. Prav zato imejte oči odprte in izberite kakovostne izdelke.

Izdelki, ki so enostavni za uporabo

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici