Podjetje Geberit

Vodilno podjetje v Evropi na področju sanitarnih proizvodov

Globalna skupina Geberit je vodilna v Evropi na področju sanitarnih izdelkov. Zelo močno je prisotna v večini evropskih držav, kjer zagotavlja edinstveno dodano vrednost na področju sanitarne tehnike in kopalniške keramike.

Proizvodna mreža obsega 26 proizvodnih obratov, od tega 4 na drugih celinah. Sedež skupine je v kraju Rapperswil-Jona v Švici. Geberit ima več kot 12.000 zaposlenih v približno 50 državah in je v letu 2021 ustvarila neto prodajo v višini 3,5 milijarde CHF. Delnice podjetja Geberit kotirajo na švicarski borzi SIX Swiss Exchange. Od leta 2012 je delnica podjetja Geberit vključena v SMI (Swiss Market Index).

Osredotočeni na trajnost

Rjavo oko, ki gleda v daljavo

Trajnost je že desetletja del naše identitete, kar koristi okolju, podjetju, strankam, partnerjem, zaposlenim in tudi delničarjem.

Dober primer našega trajnostnega načela so izdelki, ki varčujejo z vodo, nove logistične rešitve ali energetsko učinkoviti proizvodni sistemi in odgovorno izobraževanje. Obiščite spletno mesto skupine Geberit in spoznajte, kako nas trajnostno razmišljanje in ravnanje dnevno zaznamuje na vseh področjih.

Več informacij