Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaCleanTuš WC

Ste se kdaj vprašali, zakaj uporabljamo vodo za čiščenje več stvari, vendar sežete po uporabi stranišča po papirju ? Voda je najčistejši in najnežnejši način čiščenja kože, ki ne povzroča draženja, kar je še posebej pomembno za naše občutljive intimne predele.

Zaradi tega se vse pogosteje pogovarjamo o naših ustaljenih kopalniških rutinah in z uvajanjem novih tehnologij – da bi zagotovili nežno, higienično in temeljito čiščenje. Odkrijte več o tem, kako čiščenje z vodo izboljša naše počutje.

Naša vedno večja pričakovanja glede higienskih standardov prav tako spodbujajo tehnične rešitve, ki jih lahko izpolnijo. Straniščna školjka s prho vas očisti temeljito in do popolnosti po vsakem obisku stranišča s pritiskom na gumb zahvaljujoč nežnemu in prijetnemu curku vode. V primerjavi z običajnimi stranišči, lahko s straniščem s prho izboljšate svojo kopalniško izkušnjo in prihranite papir.

Stranišča s prho Geberit AquaClean združujejo edinstven pršni curek s privlačnim dizajnom. Pomagajo ustvariti estetske rešitve v kopalnici, ki ponujajo tudi maksimalno udobje. S široko paleto prefinjenih izdelkov, ki jih je mogoče brez težav vključiti v skoraj vsako kopalnico, dajemo velik poudarek na združitev funkcionalnosti in oblikovanja. Poleg neprimerljivega občutka svežine in čistoče, lahko uživate v elegantni in sodobni kopalnici vsak dan.

Geberit AquaClean pomeni kakovost iz enega vira. Preberite več o tem, kako se je podjetje Geberit uveljavilo kot vodilno na evropskem trgu. Ponosni smo na svoje brezčasne in čudovite izdelke, naše bogate izkušnje na področju stranišč s prho in pametne rešitve za namestitev, ki bodo vašo kopalnico v trenutku spremenili v spa območje. Odkrijte zgodbo o uspehu sistema Geberit AquaClean.

Doživite edinstven občutek stranišč s prho AquaClean. Ugotovite, zakaj je toliko ljudi prepričal že prvi poskus, in nas obiščite na prihajajočem dogodku ali sejmu. Lahko se obrnete tudi na naše specializirane partnerje in se dogovorite za osebno predstavitev.

Imate radi udobje? Zakaj ne bi obiskali enega od izbranih hotelov s sistemom Geberit AquaClean in uživali v dodatnem odmerku dobrega počutja med naslednjim bivanjem.

Ko se odločite za nakup stranišča s prho, želite vedeti, da se lahko zanesete ne le na prvovrstni izdelek, ampak tudi zanesljivega partnerja, ki vam bo v podporo pred, med in po nakupu. Vedno vam stojimo ob strani z našo obljubo celovite storitve.