Pozor, nevarnost ozeblin!

Ni vam več treba trepetati na hladni poti do stranišča ali pri sedenju na ledeno mrzli školjki.

Že to, da morate zgodaj zjutraj zapustiti prijetno toplo posteljo, je zadostna kazen. Če se morate nato spopasti še s sedenjem na mrzli školjki, je vaš prijeten začetek dneva samo še oddaljen spomin. Kopalniške preproge, ogrevana držala za brisače in talno ogrevanje lahko veliko naredijo za to, da je prostor prijeten in udoben, a žal sama školjka žalostno še naprej zaseda ledeni prestol. Lahko pa je drugače – rešitev so ogrevani straniščni sedeži. Kar je na Japonskem že dolgo del vsakodnevne uporabe, je v vaši kopalnici postalo resničnost. Predstavljajte si naslednjo situacijo. Zazvoni vam budilka. Iz postelje vstanete še na pol v spanju in se odpravite proti kopalnici. Ko prispete do nje, se ogrevan sedež samodejno vklopi zahvaljujoč senzorju bližine. Zdaj morate samo še sesti nanj in uživati v prijetni toplini.

Mimogrede: da bi bila izkušnja še boljša, ogrevan sedež zagotavlja tudi zdravstvene koristi. Toplina v splošnem poveča prekrvavitev, kar posledično spodbudi mehur in črevesje, zaradi česar je obisk stranišča še enostavnejši.

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici