Ostali boste brez besed

Aktivirna tipka je prvo pristanišče v tehnologiji splakovanja. V prvi vrsti ima praktično funkcijo: sproži splakovanje - velik gumb za močnejše splakovanje in majhen gumb za šibkejše splakovanje - in omogoča enostaven dostop do mehanike, skrite za njo, tako da je enostavno vzdrževanje in po potrebi opravite popravila. Toda je še veliko več kot to. Zahvaljujoč svoji prilagodljivosti je praktično zagotovljeno, da bo vsaki kopalnici dodala edinstveno lastnost. Na primer:

Primer brezhibne integracije

Aktivirna tipka Omega60

Minimalistične, navadne, ravne aktivirne tipke, kot je Omega60, stopijo korak nazaj in dajo kopalnici občutek jasnosti in umirjenosti. Pravzaprav Omega60 dobesedno stopi korak nazaj, saj je nameščena poravnano s ploščicami.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici