Odličen kotiček za sedenje

V nekaterih dneh se preprosto ne počutiš odlično. Manjka vam energije in se vam zdi, da stojite na majavih nogah. Se to sliši znano? V takih dneh je celo prhanje lahko izziv.

Kopalnica Geberit s sedežem

Sedež v prhi

Izmenjevanje vroče in mrzle vode med prhanjem poveča vašo prekrvavitev in lahko pogosto dela čudeže.

Pri breznivojskih prhah lahko optimizirana površina tal in namestitev sedeža povečata udobje in varnost pod prho. Glede na vaše želje lahko sedež prilagodite po višini, nastavite fiksno višino ali pa ga uporabljate kot premično rešitev, ki se lahko pritrdi. Prenese lahko veliko obremenitev in zahvaljujoč integrirani funkciji zlaganja zavzame malo prostora. Celo stabilni stol bo zadostoval, če je primeren za vlažna območja.

Prha s klopjo s ploščicami

Stol je lahko zelo praktičen

Sedeti in uživati v topli vodi med prhanjem ni samo čudovito sproščujoče – stol v prhi se lahko uporablja tudi kot zelo udobna opora za noge, na primer med britjem nog ali uživanjem v hidroterapiji z vročo in mrzlo vodo.

Priznati pa moramo, da stol ali sedež v prhi ni vedno najbolj elegantna rešitev. Klop, integrirana v prho, predstavlja primerno alternativo tradicionalnim sedežem. S pravo izbiro materiala in barve se lahko popolno ujema s preostalim dizajnom prostora in hkrati omogoča dodaten prostor za sedenje ali kopalniške pripomočke.

Nasvet v specializiranih trgovinah

Če razmišljate o sedežu v svoji prhi, vam toplo priporočamo, da se o tem pogovorite s strokovnjakom v svoji najbližji specializirani trgovini, ki vam bo lahko odlično svetoval.

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici