Nič več trepetanja v kopalnici

Ženska, ki zmrzuje pod prho

Ko stopiš v prijetno toplo kopalnico, se tvoj dan odlično začne.

Če te zazebe že takoj zjutraj, pa so jutra še težja. Stopanje v mrzel prostor ali na mrzla tla s ploščicami je zelo neprijetna izkušnja, ko še na pol spiš – in to še posebej drži v kopalnici, ki jo večina med nami najprej obišče.

Sledi nekaj nasvetov, kako lahko poskrbite, da vam bo vaša kopalnica omogočila prijeten začetek dneva.

Kako ohraniti toplino

Raziskave so pokazale, da naj bi bilo v kopalnici vsaj 23 stopinj Celzija, če pri sušenju po prhanju ali kopanju ne želimo drgetati. To priporočeno najnižjo temperaturo nam lahko pomaga doseči vrsta toplotnih virov. Talno ogrevanje, radiatorji in ogrevan straniščni sedež se lahko danes aktivirajo z dotikom gumba in ustvarijo prijeten občutek topline v nekaj sekundah.

Če iščete nekaj mehkejšega pod nogami, lahko na tla položite kopalniško preprogo, ki bo obdala območje umivalnika. S tem boste ustvarili še večje udobje in dodali piko na i videzu svoje kopalnice.

Mimogrede: ste vedeli, da so tudi omarice z ogledalom na voljo s funkcijo ogrevanja? Slednja ni namenjena ogrevanju prostora, saj gre za izjemno praktično funkcijo, ki preprečuje zameglitev ogledala, da vam po vroči prhi ni treba iskati svojega obraza v ogledalu.

Nasvet: pravi dodatki, kot so brisače v toplih barvah ali rastline, lahko udobje v kopalnici še povečajo. Združevanje vizualnih posebnosti s prijetnim vonjem prostora bo vašo kopalnico prav tako spremenilo v udoben in topel kotiček, ki ga ne boste želeli zapustiti.

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici