Ko naglica sreča romantiko

Če imate prostor za shranjevanje v kopalnici pod nadzorom, se vam ni treba ničesar bati, ko pride v kopalnici do naglice in vrveža.

Predstavljajte si naslednje: nežen soj sveč, cvetni lističi, raztreseni povsod. Prijeten vonj in nežna melodija objemata prostor. Končno se lahko sprostite ... A samo trenutek: prizor s svečami in vrtnicami je prizor včerajšnjega večera. Zdaj je pa nekaj čez sedem zjutraj in čas je za neusmiljeno resničnost. Družinski člani se odpravljajo v službo, šolo in vrtec in vsi bi radi skočili v kopalnico samo za kratek čas, zaradi česar je ta vsak dan nabito polna.

V enem trenutku je oaza dobrega počutja, v naslednjem pa kot newyorška borza. Kopalnica mora izpolnjevati vrsto različnih zahtev – včasih vse dobesedno hkrati. Če je pametno zasnovana, nič od tega ni težava. Skrivnost se skriva v dobri zasnovi in pametnem izkoristku prostora za shranjevanje. Namestitev predmetov v različnih vrstah kopalniške opreme je prava umetnost, če želite, da je vse na logičnem mestu in dosegu roke. Omarica z ogledalom je na primer popolno mesto za večino pogosto uporabljenih predmetov, kot so zobne ščetke, deodoranti in kozmetika. V najboljšem primeru omarica sama izpolni večino potreb po shranjevanju ter hkrati funkcionira kot prostor za shranjevanje krtač za lase in sušilnika ter pravo skladišče, kjer lahko najdete vse od dodatkov za kopel do brisač za roke. V primeru potrebe po dodatnem prostoru za shranjevanje lahko namestite še stransko ali pokončno omarico.

Na kratko: če imate prostor za shranjevanje v kopalnici pod nadzorom, se vam ni treba ničesar bati, ko pride do vsakodnevne naglice in vrveža v družinski kopalnici, in se lahko veselite mirnih, sproščenih trenutkov, ki so pred vami.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici