Kam z vso navlako?

Kam gre zobna ščetka? Kako lahko ustvarim občutek reda v kopalnici, hkrati pa naj bodo izdelki za vsakodnevno uporabo na dosegu roke? To so vsa pomembna vprašanja, ki jih morajo upoštevati naši razvijalci izdelkov. Dva blogerja sta to preizkusila in nam pokazala svoje preference glede shranjevanja pomembnih pripomočkov v kopalnici, kot so izdelki za nego, zobne ščetke in drugo - in vse tako, da je na voljo dovolj prostora za vso družino, hkrati pa ohranja občutek red in struktura kopalniškega pohištva.

Geberit Option omarice z ogledali

Potrebujemo praktične rešitve

V svojem blogu Fräulein Ordnung”, nam strokovnjakinja Denise Colquhoun pokaže, kam v kopalnici bi morali spraviti najpomembnejše izdelke. Njeno vodilo je, da bi morali vse shraniti praktično in hkrati poskrbeti, da bo naša kopalnica tudi videti lično. Z drugimi besedami: vse izdelke shranimo v omarico z ogledalom in kopalniško opremo tako, da je kopalnica še vedno videti čudovito. Posledično ima njena družina vse na dosegu roke.

Usmerjanje pozornosti na lepotne izdelke

Za lepotno blogerko Steffi Hidber, ne zadostuje samo praktičnost, temveč morajo rezultati prinesti tudi pozitiven učinek. Geli za prhanje so lahko na primer zelo uporabni, niso pa dekorativni, zato jih je treba shraniti v omarico. Bombažne vatice v posodici pa so recimo videti šik in so lahko vsem vidne. Dekoracija je torej ključna beseda Steffijine filozofije.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici