Enostavno pospravljanje

Caroline Bamert je strokovnjakinja za pospravljanje, ki ve, kako se stvarem odpovedati. Več let se je ukvarjala s pospravljanjem in odpravljanjem nereda in izvajala seminarje za podjetja ter delavnice za posameznike. V kratkem filmčku pojasni, zakaj je kopalnica popolno mesto za začetek in na kaj morate biti pri kopalniški opremi pozorni, da se izognete neredu ali preveč stvarem že na samem začetku.

Brez oziranja nazaj

Za Caroline Bamert kopalnica ni prostor za sentimentalnost, lahko pa dekoracija na vzdušje v njej seveda pozitivno vpliva. A veliko več pozornosti je treba nameniti redu. Čustveno se navežeš na gumijasto račko, ne pa na tubo gela za prhanje. Posledično ni treba gojiti preveč čustev do izdelkov v kopalnici, kopalnica pa pogosto že vključuje praktične rešitve za shranjevanje, zato je lahko pospravljanje otročje lahko.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici