Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu

Geberit Slovenija

Sigma50 and Sigma21 new metal colours

NOVE PERSPEKTIVE
ZA CELOTNO KOPALNICO

Preberite več o privlačnih novih inovacijah izdelkov Geberit pred in za steno.

Geberit novosti 2020

Razstavni salon

Obiščite naš razstavni salon v Ljubljani!

Obvestilo: Od 4. maja 2020 je znova mogoče obiskati razstavni salon. Ogledi bodo do nadaljnjega potekali izključno po predhodnem dogovoru in z upoštevanjem preventivnih varnostnih ukrepov.

Več informacij
Geberit SuperTube bietet hohen Raumgewinn durch optimierte Hydraulik

Geberit SuperTube
SISTEM ZA PRIDOBITEV PROSTORA

Geberit SuperTube je domiselna in hidravlično optimizirana tehnologija. Vgradnja vzporednega voda za odzračevanje ni potrebna.

Geberit SuperTube
Talna pršna plošča Setaplano

Začuti. Vzljubi.

Preprosto čiščenje zahvaljujoč premišljenemu dizajnu.

Geberitove rešitve za odvajanje vode iz pršnih prostorov
Nevsiljiva orientacijska osvetlitev

GEBERIT DUOFRESH MODUL SVEŽ ZRAK ZA VSE

Novi sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh odvaja zrak neposredno iz straniščne školjke in ga učinkovito prečisti s pomočjo keramičnega filtra. Zaradi vgrajenega senzorja za zaznavanje uporabnika se vklopi samodejno. Udobje uporabe poveča tudi nevsiljiva orientacijska osvetlitev, ki se avtomatsko prižge ob nočnem obisku WC-ja, zelo dobrodošel pa je tudi predal za vnos čistilnih tablet zaradi katerega razne čistilne obešanke na školjki niso več potrebne.

Geberit DuoFresh