Geberitinovacije za leto 2024

Nove možnostiza vašo kopalnico

Pridobite ekskluziven vpogled v novosti za leto 2024. Berite naprej, če želite izvedeti več o privlačnih novih funkcijah in dodatkih k ponudbi izdelkov Geberit pred in za steno.

Izdelki za kopalnice

Geberit AquaClean AlbaInovacija leta

Geberit AquaClean Alba

Kot najnovejši dodatek k družini Geberit tuš WC-jev je AquaClean Alba preprost, eleganten WC s tušem.

Je idealen model za nove uporabnike, saj vključuje le najpomembnejše funkcije, dodatni stroški v primerjavi s konvencionalnim WC-jem pa so zelo nizki.

Več informacij o Geberit AquaClean Alba

GEBERIT AQUACLEAN SELA SQUARERavne linije v kopalnici

AquaClean Sela Square

Ravne linije so priljubljena izbira v kopalnici. Če je to vaš slog, bo AquaClean Sela Square zagotovo popolna za vašo kopalnico.

Trg Geberit AquaClean Sela je na voljo v dveh različicah oblikovanja:

Bela alpska prevleka se brezhibno zlije z belo alpsko keramiko.
Sijajni kromirani oblikovalski pokrov ustvarja nameren, a nežen učinek poudarka.

Več informacij o Geberit AquaClean Sela

GEBERIT MIX & MATCHNove kombinacije za vaš prostor za umivanje

Mix & Match: Umivalnik Geberit ONE z omarico iCon

Geberit zdaj ponuja celo vrsto različnih možnosti za prilagajanje prostorra za umivanje osebnim željam. Z Geberit Mix & Match lahko modularno kombinirate kopalniško pohištvo, umivalnike in dodatke različnih serij.

Asortiman Mix & Match prostor za umivanje je zasnovan na modularnem konceptu. Glede na obliko in funkcionalne preference lahko kopalniško pohištvo in umivalnike iz kopalniške serije Geberit ONE, Acanto in iCon individualno sestavite in združite z ustreznimi ogledali ali omaricami z ogledali.

GEBERIT ACANTOČISTE LINIJE, DETAJLI PO MERI

Umivalnik Geberit Acanto s kopalniškim pohištvom in Geberit Acanto WC školjka

Celotna paleta pohištva v kopalniški seriji Geberit Acanto je bila popolnoma preoblikovana. Vsi predali zdaj ponujajo poln prostor za shranjevanje, saj izrez za sifon ni več potreben. Še več, pohištvo Acanto je zdaj opremljeno tudi s preizkušenim sistemom predalov Geberit ONE in iCon. Kot pri vsem pohištvu Mix & Match je okvir pohištva enak, kot tudi vmesniki za pritrdilne elemente in dodatke, kot so držala za brisače.

Poleg dveh steklenih površin (v beli in lavi) ponudba zdaj vključuje tudi pohištvo v belem sijaju, mat belo in lavo mat ter melaminski hrast in oreh.

Več informacij o Geberit Acanto

GEBERIT BAMBINISODOBEN DIZAJN Z NOVIMI BARVAMI

Otroci se igrajo v kopalnici Geberit Bambini

Posodobljeni novi WC-ji, igralni in umivalni prostori, plošče za splakovanje, elementi Geberit Duofix za WC-je in novo zasnovane armature za umivalnike bodo od aprila 2024 na voljo za serijo kopalnic Geberit Bambini.

Izdelki iz serije kopalnic so na voljo v različnih barvah in kombinacijah, ki dopolnjujejo varstvo otrok: oceansko modra in svetlo modra, gozdno zelena in svetlo zelena, karminsko rdeča in oranžna ter nevtralna bela.

Več informacij o Geberit Bambini