Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Novosti

V letu 2018 smo vam predstavili:

Aktivirna tipka Sigma21

  • Geberit Sigma21 iz belega stekla

Nova aktivirna tipka Sigma21 dopolnjuje ponudbo aktivirnih tipk. Kombinacija kovine in stekla ali kovine in kamna jo postavlja v premium segment. Okrogli izbočeni gumbi so okvirjeni s kovinskim prstanom, tipka sama pa je brez obrobe.

Aktivirne tipke Geberit

Geberit CleanLine lahko sedaj prekrijete s ploščicami

  • Geberit CleanLine lahko prekrijete s ploščicami

Geberit predstavlja novo različico uveljavljene pršne kanalete CleanLine, ki je lahko prekrita s ploščicami.

Odtoki za pršne prostore

Geberit AquaClean Tuma

  • Geberit AquaClean Tuma

Z novim straniščem s prho Geberit AquaClean Tuma prihaja na trg kompaktna in vsestranska rešitevza vsak dom. Za preprosto in elegantno obliko se skriva domiselna in inovativna tehnologija. AquaClean Tuma je opremljena s patentirano pršno tehnologijo WhirlSpray. Poleg tega udobna oprema vključuje tudi odvajanje vonjav, ergonomsko oblikovano sedišče z grelcem, sušilec s toplim zrakom in daljinski upravljalnik, preprost za uporabo.

Geberit AquaClean

Higiensko splakovanje Geberit Rapid

  • Naprava za higiensko splakovanje Rapid poleg umivalnika

Ko se soočite z resnimi higienskimi težavami, ki jih povzroča stagnacija vode v ceveh, je potrebno takojšnje ukrepanje. Z novo napravo za higiensko splakovanje Rapid težavo zlahka odpravite. Naprava je majhna in enostavna za uporabo ter preprečuje stagniranje vode v ceveh v daljšem obdobju. Energijo napravi zagotavlja baterija, zato jo lahko uporabimo kjerkoli in kadarkoli je potrebno. Kompaktna manjša različica naprave za higiensko splakovanje Geberit zagotavlja kakovost pitne vode, dokler ni zaključena morebitna prenova ali demontaža oziroma dokler cevi niso ponovno v redni uporabi.

Higiena pitne vode z Geberitom

Stiskalne čeljusti Geberit za celoten asortiman brez vzdrževanja

  • Stiskalne čeljusti za Geberit Mepla

Stiskalne čeljusti za kompatibilnost [1] in [2] bodo na voljo od aprila 2018 za sistem Geberit Mepla ter od julija 2018 za sistem Geberit Mapress.
Nove stiskalne čeljusti ne potrebujejo vzdrževanja, tako so vedno pripravljene za nov projekt, dodatni stroški vzdrževanja pa so preteklost.

Orodja in pribor za cevne sisteme za oskrbo

Radiacijsko ogrevanja in hlajenje s sistemom Geberit Volex

  • Sobni termostat za upravljanje temperature

Geberit sedaj ponuja celovit sistem za upravljanje ogrevanja in hlajenja. Modularne termostate lahko kombinirate tako, da zagotavljajo najboljše pogoje v smislu temperaturnih režimov in delovanja. Zaradi modularnosti je sistem mogoča kasneje tudi razširiti.

Geberit Volex

Elektrovarilni stroj ESG light

  • Elektrovarilni stroj ESG light je priročen in enostaven za uporabo

Novi elektrovarilni stroj ESG light je majhen, lahek in kompakten, a vseeno dovolj močan za vsakodnevna opravila na gradbišču. Primeren je za uporabo z elektrovarilnimi spojkami premera d40 do d160. Teža komaj dveh kilogramov ga postavlja v peresno lahko kategorijo, zato ga boste zlahka prenašali po gradbišču.

Orodja in pribor za cevne sisteme za odvodnjavanje

Higiensko splakovanje Geberit z različnimi pokrivnimi ploščami.

  • Naprava za higiensko splakovanje Geberit brez pokrivne plošče

Ko je naprava za higiensko splakovanje vgrajena podometno, bi se pokrivna plošča morala ujemati z ambientom. Zato je sedaj naprava dobavljiva brez pokrivne plošče, uporabnik pa lahko izbira med različnimi pokrivnimi ploščami: sijajno ali mat kromirano, alpsko belo ali iz nerjavnega jekla.

Higiena pitne vode z Geberitom

Kotni odcep z lokom Geberit Silent-db20 88,5°, d110/110

  • Kotni odcep z lokom Geberit Silent-db20 88,5°

Novi fiting omogoča spajanje dveh identičnih etažnih priključkov na zvočno-izolativen sistem Geberit Silent-db20 v prostorsko omejenih situacijah. Hidravlično optimizirana geometrija fitinga z vhodom v loku zagotavlja visoko zmogljivost odvodnjavanja.

Geberit Silent-db20

Krogelni ventili Geberit

  • Krogelni ventil Geberit Mapress
Krogelni ventil Geberit Mepla, medenina, d16-50
Krogelni ventil Geberit Mapress, nerjavno jeklo, d15-54
Podometni krogelni ventil Geberit Mapress, nerjavno jeklo, d15-22

Novi krogelni ventili Geberit izpolnjujejo najstrožje higienske zahteve. Krogla in trup vtočnika sta v celoti pretočna, krogla pa je izdelana iz PPSU. Zgornji del s kroglo in tesnili je mogoče zamenjati.

Na voljo so tudi podaljški za izolirane cevi.