Geberit novosti Novo v 2023

Nove možnosti za vso kopalnico

Pridobite ekskluziven vpogled v novosti za leto 2023. Berite naprej, če želite izvedeti več o privlačnih novih funkcijah in dodatkih k ponudbi izdelkov Geberit pred in za steno.

Serije kopalnic

Nadgradnja ogledal Geberit Option Široka oblikovalska paleta

Geberit Option ogledala različnih dimenzij

Tako kot sta WC keramika in umivalniki sestavni del kopalnice, osvetljena ogledala ne zagotavljajo le idealnih svetlobnih pogojev, ampak uporabnikom nudijo tudi optimalno osvetljeno zrcalno sliko. Z 22 novimi modeli, dodanimi v ponudbo, je zdaj na voljo 40 osvetljenih ogledal Geberit Option v različnih velikostih in oblikah.

Več o ogledalih Geberit Option

SELNOVA SQUARE RAZŠIRITEV PALETE IZDELKOV GEBERIT SELNOVA SQUARE

Kopalniško pohištvo Geberit Selnova Square

Portfelj izdelkov serije kopalnic Geberit Selnova Square se širi na tri kompaktne komplete kopalniškega pohištva, ki vključujejo umivalnik in omarico. Serijo kopalnic dopolnjujeta še dva dodatna pohištvena kompleta z umivalnikom in ovalnim nastavljivim umivalnikom v ponudbi. Novi kompleti za serijo kopalnic Geberit Selnova Square so na voljo v štirih barvah: beli, lava, hikori in svetli hikori.

Umivalniki Geberit Selnova Square so na voljo v kompletu velikosti 36, 45 in 50 centimetrov. Komplet vključuje umivalnik in pripadajočo omarico. Kompaktne in linearne enote ponujajo še več prostora za shranjevanje.

Novost v seriji kopalnic Geberit Selnova Square je možnost oblikovanja, ki vključuje ovalni umivalnik in umivalnik velikosti 60 in 80 centimetrov. Umivalnik in omarica, sta na voljo v kompletu. Montažno se namesti umivalnik na umivalno ploščo in namesti na omarico.