Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Novosti

V letu 2019 vam predstavljamo:

Geberit SuperTube

  • Visualization of space saved with Geberit SuperTube

Domiselna in hidravlično optimizirana tehnologija Geberit SuperTube ustvarja neprekinjen zračni steber v odvodnem vodu. Tako vgradnja vzporednega voda za odzračevanje ni potrebna.

Geberit SuperTube

Ventil za zadrževanje energije Geberit ERV

  • The thermal image shows that the Geberit energy retaining valve ERV minimises energy losses

Ventil za zadrževanje energije Geberit ERV zapre še zadnjo netesnost. Energijsko varčna gradnja je skrivala še zadnjo luknjo, ki je do zdaj še ni bilo mogoče zapreti: odzračevalni vertikalni vod za odplake.

Ventil za zadrževanje energije Geberit ERV

Geberit DuoFresh modul

  • Geberit actuator plate Sigma30 with odour extraction unit and replaceable ceramic honeycomb filter

Novi sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh odvaja zrak neposredno iz straniščne školjke in ga učinkovito prečisti s pomočjo keramičnega filtra. Zaradi vgrajenega senzorja za zaznavanje uporabnika se vklopi samodejno. Udobje uporabe poveča tudi nevsiljiva orientacijska osvetlitev, ki se avtomatsko prižge ob nočnem obisku WC-ja, zelo dobrodošel pa je tudi predal za vnos čistilnih tablet zaradi katerega razne čistilne obešanke na školjki niso več potrebne. Ta sistem odstranjevanja neprijetnih vonjav je primeren skoraj za vse aktivirne tipke serije Geberit Sigma. S pripravo električnega priključka ob vgradnji podometnega splakovalnika Geberit Sigma pa si zagotovite tudi možnost njegove naknadne vgradnje.

Aktivirne tipke in krmilniki za splakovanje straniščnih školjk

Aktivirna tipka Geberit Sigma50

  • Geberit aktivirna tipka Sigma50, skrilavec Mustang

Zaobljena eleganca v novi podobi – Geberit Sigma50 doda nove dimenzije vizualni podobi kopalnice. Aktivirne tipke so izjemno elegantne, dodatna modela v prefinjenem skrilavcu Mustang in modernem steklu peščene barve pa ponujata še več možnosti pri oblikovanju kopalnice. Aktivirna tipka je opremljena z varčnim dvokoličinskim splakovanjem. Na voljo je v različnih barvah in materialih, motiv oziroma dizajn tipke pa je mogoče narediti tudi po želji kupca.

Geberit aktivirne tipke

Serija kopalnic Geberit Smyle

  • Geberit Smyle bathroom series with WC and washbasin

Nov dizajn opreme za kopalnice Geberit Smyle ima še bolj nežno in moderno podobo. Najopaznejša je sprememba v pohištvu, ki je preoblikovano tako, da se prilagodi obliki keramičnih sanitarnih elementov. Ročaji zdaj odsevajo obris umivalnikov in nadaljujejo linije novega dizajna. Keramični sanitarni elementi serije kopalnic Geberit Smyle imajo zelo lahkoten videz. Jasne linije, harmonične oblike in tanki robovi na umivalniku hodijo z roko v roki z visoko funkcionalnostjo. Serija opreme za kopalnice Geberit Smyle bo na voljo od 1. 07. 2019.

Geberit Smyle

Geberit AquaClean Sela

  • Geberit tuš WC AquaClean Sela

Nova AquaClean Sela je opremljena z inovativno tehnologijo, izdelana iz visokokakovostnih materialov in nudi standardne funkcije Geberitovih WC-jev s prho za intimno telesno higieno. To vključuje tudi tehnologijo prhe WhirlSpray, ki zagotavlja zelo prijetno in temeljito čiščenje. Ponoči vam nevsiljiva avtomatska osvetlitev olajša orientacijo tako, da ni potrebe po prižiganju močnejših luči, ki bi vas popolnoma prebudile. Z intuitivnim daljinskim upravljalnikom lahko vse funkcije uporabljate z eno roko. En pritisk gumba zadostuje za priklic osebnih nastavitev.

Geberit AquaClean Sela

Geberit MasterFix

  • Simple, secure installation with Geberit MasterFix without tools or hemp

Pri Geberitu smo popolnoma prenovili sistem MeplaFix in nanj prenesli značilnosti modelov MasterFix za Geberit Mapress. Tako ima tudi Geberitov MasterFix za Meplo priključno matico z zaščito pred prekomernim privitjem. Podobno kot pokrov rezervoarja za gorivo pri avtomobilih se priključna matica vrti v prazno, ko je dovolj privita. Vgrajena zaščita pred prekomernim privitjem poskrbi za slišno in čutno potrditev, da je povezava z zunanjim navojem MF 1/2" varno in tesno zaključena. Tako preprečimo prekomerno privitje in škodo zaradi premočnega zatezanja.