WC školjke in WC sedežiWC školjke z brezčasno estetiko

WC Geberit iCon

Geberit ponuja vse za vaš WC na enem samem mestu, od WC školjke brez robov in aktivirnih tipk v različnih izvedbah do splakovalnikov in sedežev.

To zagotavlja, da so vsi sestavni deli WC-ja popolnoma usklajeni in temeljito preizkušeni v naših laboratorijih za sanitarije, kar pomeni, da vam lahko ponudimo resnično dodano vrednost za vašo kopalnico v obliki vzdržljivih izdelkov in posebnih garancij. Naša ponudba WC školjk vključuje tuš WC, stenske WC školjke in talne Wc školjke.

WC školjke GeberitIzpostavljeni izdelki

Zakaj bi izbrali stranišče Geberit?

Izjemna zmogljivost splakovanja

Izjemno splakovanje našega stranišča je učinkovito, tiho in zmogljivo.

Preprosto čiščenje

Zahvaljujoč odličnemu splakovanju, enostavnemu odstranjevanju sedeža WC školjke in posebni gladki glazuri.

Popolno ujemanje

Splakovalnik in WC-keramika sta funkcionalno popolnoma usklajena.

Pregled funkcij WC-ja

Stranišča Geberit ponujajo veliko več, kot se zdi na prvi pogled. Poleg tega, da naša stranišča brez robov na novo opredeljujejo čistočo in higieno, zagotavljajo tudi učinkovito in tiho splakovanje. Ali ste vedeli, da je enoto za odzračevanje neprijetnih vonjav je mogoče vgraditi v vaš WC? S filtrom v tipki za splakovanje lahko v kopalnici vedno računate na svež zrak. Stranišče Geberit ONE WC lahko prilagodimo po višini tudi več let po namestitvi, da bo ustrezalo vašim potrebam.

WC školjke brez roba

Poleg dizajna sta pomembna dejavnika odločanja pri izbiri WC-keramike tudi higiena in preprosto vzdrževanje. Predel pod splakovalnim robom je idealno skrivališče za nabiranje mikrobov, umazanije in usedlin, zato podjetje Geberit ponuja WC školjke brez robov. Zasnovane so povsem brez roba, zato ni skritih ali težko dostopnih mest, na katerih bi se lahko nabirale usedline in ustvarjale neželene vonjave.

Podjetje Geberit ponuja dve tehnologiji splakovanja, Rimfree® in TurboFlush.. Obe tehnologiji zagotavljata izjemno zmogljivost splakovanja, zato je čiščenje WC školjke veliko lažje. Patentirano tehnologijo splakovanja Rimfree® je podjetje Geberit razvilo za WC-keramiko. Vodilo za splakovanje zagotavlja maksimalno higieno pri splakovanju površin WC-ja z minimalno porabo vode.

Tehnologija TurboFlush v stranišču Acanto
Tehnologija splakovanja Rimfree® v stranišču iCon

WC školjke z vrtinčastim splakovanjemWC Geberit Acanto in WC Geberit ONE s funkcijo TurboFlush

Naša prizadevanja za skrajšanje časa čiščenja so nas spodbudila, da smo naredili korak naprej in razvili tehniko splakovanja TurboFlush. S tem so naši strokovnjaki optimizirali celoten pretok vode od splakovalnika prek WC školjke do odtoka.

Notranja geometrija naše WC-keramike s funkcijo TurboFlush je zasnovana tako, da izkorišča energijo vode iz splakovalnika in omogoča najboljše možno splakovanje stranišča. To usmerja vodo za splakovanje skozi WC školjko brez robov v močan vrtinec, ki ga natančno nadzoruje za popolno površinsko splakovanje. Zato je zmogljivost splakovanja je do 10-krat večja od zahtevane po mednarodnih predpisih.

Katera WC školjka brez robov najbolj ustreza vašemu slogu?

Zaobljena, oglata, v krajši dimenziji, bela v visokem sijaju ali mat – WC-keramika brez roba Geberit je na voljo v različnih oblikah, barvah in velikostih in jo je mogoče skladno kombinirati z vrsto kopalniških umivalnikov in bidejev.

Tuš WC še za več udobjaHigiensko umivanje z vodo

Ženska in otrok v kopalnici s sistemom Geberit AquaClean Alba

Umivanje z vodo je bolj temeljito in nežnejše od brisanja s toaletnim papirjem, zato je idealno za občutljive intimne predele. Najboljša stvar pri tem je, da se boste počutili čisti in osveženi po vsaki uporabi straniščne školjke s prho. K vašemu dobremu počutju bodo prispevale dodatne funkcije za udobje, ki se razlikujejo glede na model. Ko boste enkrat izkusili ta občutek svežine in čistoče, ne boste nikoli več želeli ostati brez njega.

Z modeli AquaClean Mera, Sela, Alba in Tuma podjetje Geberit ponuja popoln tuš WC za praktično vse potrebe in vse življenjske situacije – od priročnih kompletnih WC-jev do dodatnih nastavkov za WC. Zaradi popolne kombinacije dizajna in tehnologije ne potrebujete več prostora kot pri običajnem stranišču – potrebujete le električni priključek.

Spoznajte sistem Geberit AquaClean

WC-sistemi GeberitTehnologija splakovanja in WC-keramika v popolni harmoniji

Ko se tehnologija WC-jev in dizajn združita v popolni harmoniji, nastane oprijemljiva dodana vrednost za uporabnike kopalnic in strokovnjake s področja sanitarij. Stranišča Geberit je zelo enostavno čistiti, poleg tega pa vas bo vedno navduševalo izjemno močnim in hkrati izjemno tihim splakovanjem.

Naši sanitarni izdelki so prikaz našega večdesetletnega nabiranja strokovnega znanja. Zato so vse komponente v naših WC-sistemih, tako pred kot za steno, od WC-keramike do splakovalnika, so popolnoma usklajene.. To poenostavi tudi namestitev, ki je za 40 odstotkov hitrejša kot pri običajnih toaletnih prostorih.

Več informacij o WC-sistemu

Popoln WC-sedež za vaše stranišče Geberit

WC Geberit Acanto s hitrim odpenjanjem

Stranišče ne bi bilo pravo stranišče brez ustreznega WC-sedeža in pokrova.

Deska WC-sedeža je zasnovana tako, da omogoča udobno sedenje, medtem ko straniščni pokrov zagotavlja večjo higieno in privlačno obliko. Za tiste, ki želijo udobje in priročnost dvigniti na višjo raven, je straniščna školjka z mehanizmom za mehko zapiranje idealna izbira. Ta ima v tečaju vgrajen blažilnik, ki zagotavlja tiho in nežno zapiranje.

Pri čiščenju sanitarne keramike in sedeža je koristno, če je mogoče straniščni sedež hitro in enostavno odstraniti s keramike. Pri izdelkih podjetja Geberit to ne bi moglo biti lažje zaradi funkcije hitrega odklopa, ki omogoča hitro odstranitev in namestitev straniščne školjke z enim samim gibom.

Aktivirne tipkeZa vsak okus in slog

Ženska s tipko za splakovanje Geberit Sigma50 z gumbom v rožnatem zlatu

Oglejte si obsežno ponudbo tipk za splakovanje in poiščite navdih v različnih oblikah, barvah in materialih v naši ponudbi. Pri izbiriaktivirne tipkeza splakovanje stranišča, ne smete sprejemati kompromisov.

Aktivirna tipka ni le okrasni element v kopalnici, temveč ima tudi funkcije za udobje, ki lahko izboljšajo vaš življenjski slog.

Oglejte si naše aktivirne tipke

Inovativna stranišča Geberit

Monolit Plus z WC-jem iCon

Geberit Monolith

Monolith je pametno zasnovan sanitarni modul podjetja Geberit. Vsebuje vso tehnologijo splakovanja za stranišča v domiselni zasnovi, ki omogoča prihranek pri prostoru in zapolnjuje vrzel med zunanjimi in podometnimi splakovalniki, vgrajenimi za steno.

Geberit Monolith je odlična izbira za tiste, ki želijo prihraniti pri prostoru in hkrati omejiti dela, potrebna za prenovo, na minimum. Izdelki Monolit so z vrsto različnih površinskih materialov, med katerimi lahko izbirate oblikovni element, ki bo dopolnil vsako kopalnico.

Spoznajte več funkcij modula Monolith

Stranišča iz kopalniške serije Geberit Bambini z barvitimi pokrovi in tipkami za splakovanje

WC školjke za otroke

Po velikosti prilagojena stranišča in otrokom prijazni straniščni sedeži so odličen način, da malčke že od malih nog naučimo skrbeti za osebno higieno. Zato Geberit ponuja straniščno sedežno desko v obliki kahlice in WC-sedež za otroke z vgrajenimi ročaji in držali.

Ta stranišča za najmlajše so tudi izjemno higienična in enostavna za čiščenje, saj imajo dizajn brez roba.

Spoznajte izdelke Geberit Bambini

WC za gibalno ovirane osebe z vgradnim elementom Geberit Duofix

WC za gibalno ovirane osebe

Stranišča Geberit za kopalnice brez ovir so na voljo v daljši dimenziji za lažji prehod z invalidskega vozička na stranišče.

Straniščna školjka je zasnovana z neprekinjenim posebnim tečajem iz nerjavnega jekla, ki zagotavlja, da ostane zanesljivo stabilen in preprečuje drsenje. Ponudba vključuje tudi stranišča z dvignjeno površino za sedenje.

Ta udobna višina sedeža uporabnikom olajša sedanje in vstajanje, kar je še posebej koristno za starejše ljudi z omejeno mobilnostjo.

Ponudba izdelkov za WC-je GeberitPodatki o izdelku, dimenzije in drugo

WC Geberit Acanto s tipko za splakovanje Geberit Sigma70 v roza zlatu

Tehnični podatki, kot so podatki CAD, tehnični listi in natančne mere, so na voljo v našem katalogu izdelkov.

Spoznajte celoten program straniščnih školjk in sedežev Geberit.

Pobrskajte po katalogu izdelkov

Pogosto zastavljena vprašanja o WC školjkah in sedežih

Kje lahko kupim straniščne školjke in sedeže Geberit?

WC-je in straniščne sedeže Geberit si lahko ogledate in jih kupite pri najbližjem specializiranem prodajalcu ali v najbližjem razstavnem salonu. Naši partnerji vam bodo z veseljem pomagali.

Poiščite specializiranega trgovca na drobno

Spoznajte podobne izdelke

Revija Geberit Bathroom MagazinePrenesite ali naročite jo zdaj

Revija Bathroom Magazine
  • Poiščite vse ideje in navdih, ki jih potrebujete za svojo sanjsko kopalnico
  • Vse kopalniške serije Geberit na kratko
  • Obsežne galerije slik navdihujejo ustvarjalno načrtovanje kopalnic
  • Pregledi izdelkov služijo kot praktična pomoč pri načrtovanju do zadnje podrobnosti

Prenesete lahko brezplačno revijo Bathroom Magazine v obliki PDF ali naročite tiskani izvod, ki vam ga pošljemo na dom.

Prenesite katalog kopalnic Geberit  (43 MB)