Better bathrooms, better livesKaj vam je pomembno v kopalnici?

Podjetje Geberit si je zadalo cilj, da z inovativnimi sanitarnimi izdelki trajno zvišuje življenjsko kakovost ljudi. Da bi razumeli pomembne potrebe končnih strank, smo v Evropi izvedli raziskavo. Pri tem smo ugotovili šest osrednjih potreb: čistoča, preprostost za uporabo, udobje, optimizacija prostora, dizajn in dostopnost za gibalno ovirane osebe. Podjetje Geberit razvija in ponuja izdelke in rešitve, ki so osredotočeni prav na te potrebe. In kaj je vam posebej všeč v kopalnici?

Poiščite razstavo kopalnic v svoji bližiniZ veseljem vam svetujemo na licu mesta

Stranke na razstavi kopalnic

Da bi lahko doživeli serije kopalnic podjetja Geberit, prejeli nasvete od naših strokovnjakov in si v živo ogledali prednosti izdelkov Geberit, obiščite našo razstavo kopalnic. Program se imenuje »Design meets Function«. Na licu mesta se prepričajte o naših izdelkih, ki ne navdušujejo zgolj z dizajnom, temveč vas prepričajo tudi s svojimi pametnimi funkcijami. Z našimi izdelki je vsak obisk kopalnice nekaj posebnega.

Ves čas si prizadevamo, da izpolnimo potrebe naših strank. Ne glede na to, ali vam veliko pomeni čistoča, preprostost za uporabo, udobje, optimizacija prostora, dizajn ali dostopnost za gibalno ovirane osebe, imamo ustrezne izdelke za vas.

Tukaj lahko najdete razstavo kopalnic v svoji bližini