Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici

Breznivojski pršni prostor s stenskim odtokom

Preprosto dostopne kopalnice brez ovir - za tiste, ki želijo univerzalni dizajn ne glede na svojo starost ali posebne potrebe.

Dostopnost v domovih, zlasti v kopalnici, je neverjetno pomemben del, ki ga je vredno vključiti v načrtovanje. Ustvarjanje sob, primernih za vse starosti, koristi vsem - od otrok do invalidov. Dizajn kopalnice s funkcijami dostopnosti, ki načrtujejo prihodnost, je lahko v veliko pomoč, da se boste dolgoročno počutili udobno. Zato je smiselno, ne glede na vašo starost, pri načrtovanju in načrtovanju kopalnice poseči po njej, pri tem pa to upoštevati. Naložbe v novo kopalnico bi morale vključevati dolgoročne premisleke. Zato razvijamo rešitve, ki vam dolgoročno olajšajo vsakodnevno življenje, tako da boste lahko uživali v neomejeni mobilnosti.

Better bathrooms, better lives

Koristne informacije in funkcije za več dostopnosti v kopalnici

Katera kopalnica je prava za vas?

Toda, kaj točno so vaše potrebe? Kaj vam je pomembno prostor, čistoča ali dizajn? Bi radi uporabnikom prijazne izdelke ali bi raje imeli tisto dodatno stopnjo udobja, ki jo ponuja na primer tuš WC Geberit AquaClean? Ali bi raje univerzalni dizajn? Ne glede na vaše potrebe poenostavimo vaš vsakdan z našimi pametnimi rešitvami za kopalnice.

Več prostora v kopalnici
Višji standardi za čistočo v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe