Geberit ONEKO dizajn in funkcionalnost postaneta eno

Funkcionalen dizajn, večja kakovost življenja.

Geberit ONE združuje sanitarno-tehnično znanje z domiselnim dizajnom za popolnoma integrirano in celovito rešitev za celo kopalnico. Reducirano optiko omogoča vgradnja mnogih komponent v steno. Spretna kombinacija enega sistema omogoča sistemu Geberit ONE, da zasije z veliko očitnimi in skritimi prednostmi. Le-te poskrbijo za več čistoče, več prostora in več fleksibilnosti v kopalnici.

Več čistoče, prostora in prilagodljivosti v celotni kopalnici

Več prostora, čistoče in prilagodljivosti v kopalnici zahvaljujoč izdelkom Geberit ONE
Izberite informacijsko točko

Geberit ONE WCČISTOČA IN VGRAJENA FLEKSIBILNOST

Stenska WC školjka in bide Geberit ONE predstavljata vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana, njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje - tehnologija TurboFlush. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

Geberit ONE umivalnik

Geberit ONE umivalnik

Kopalniška serija Geberit ONE združuje strokovno znanje o sanitarni tehnologiji z vsestranskimi oblikovalskimi veščinami, da ponudi pionirsko in celovito rešitev za vaš individualno oblikovan umivalnik in celotno kopalnico. Geberit ONE blesti s celo vrsto očitnih in skritih prednosti, ki so vse pametno združene v sistemu. Ti poskrbijo za več čistoče, več prostora in več prilagodljivosti v kopalnici.

Izdelki Geberit ONE so na voljo v dveh izvedbah: prostorsko varčna s tankim umivalnikom s 40 cm izbokom in v klasični 48 cm izrivi.

Preizkusite konfigurator umivalnikov Geberit

Svoboda oblikovanja v najboljšem primeru. Odkrijte raznolike možnosti kombiniranja za svoj, individualni umivalnik. Umivalnik, kopalniško pohištvo in omarico z ogledalom v samo petih korakih popolnoma uskladite po svojem okusu in prostoru.

Prodajni program Geberit ONE umivalnikovZ inovativnim odtokom

Umivalniki Geberit ONE s horizontalnim odtokom združujejo najvišje standarde dizajna z izjemno funkcionalnostjo.

Horizontalni odtok za umivalnik je prilagojen dizajnu umivalnikov in pametno nameščen na zadnji rob umivalnika. Njegova inovativna tehnologija ustvari več prostora v predalih omarice za umivalnik. S pomikom nazaj ni izpostavljen vodnemu curku, kar preprečuje škropljenje vode. Nastane bistveno manj ostankov vodnega kamna, zmanjša se tudi napor pri čiščenju. Magnetni nosilec ohranja pokrov v popolnem položaju. Odstranite ga lahko z enim gibom, da očistite lovilec, ki je pritrjen nanj.

Raznolikost umivalnikaS klasičnim odtokom

Umivalniki Geberit ONE s klasičnim odtokom postavljajo preizkušene koncepte na povsem novo raven.

Geberit ponuja tri različne različice umivalnikov ONE z vertikalnim odtokom: kot standardne modele in umivalnike v različnih širinah ter kot ležeče umivalnike v kvadratni ali zaobljeni izvedbi. Odtok ima eleganten keramični pokrov z vgrajenim glavnikom. Vsi modeli so opremljeni s prostorsko varčnim odtočnim sistemom, ki odpravlja potrebo po običajnem izrezu sifona v omarici za umivalnik. Tako na primer ustvarite dodaten prostor v zgornjem predalu omarice za umivalnik.

Umivalnik krajše dimenzije

Ključ do prihranka prostora. Tehnologija za steno, dizajn pred steno – to je umivalnika Geberit ONE globine 40 cm ponuja maksimalno funkcionalnost in eleganco.

Keramični umivalnik Geberit ONE z globino le 40 cm zavzame bistveno manj prostora kot umivalniki s klasično globino. Tukaj je odtok za umivalnik pravi vrhunec. Položaj za steno pomeni, da v kopalnici nista vidna niti sifon niti odvodna cev. Še več, pomanjkanje običajne prekinitve sifona v omarici za umivalnik ustvarja dodaten prostor. Umivalnik Geberit ONE je na voljo v dveh modelih – prostolebdeči ali z omarico za umivalnik – ter v štirih različnih velikostih.

Kopalniško pohištvo: Prilagodite si svoj prostorPrilagodljivost oblikovanja za edinstven prostor umivalnikov

Izberite svoj najljubši umivalnik, omarice za umivalnik, stranske omarice, da ustvarite popoln umivalnik za svoj življenjski slog. Načrtujte prostor za shranjevanje tako radodaren, kot ga potrebujete. Izkoristite postavitev svoje kopalnice in ustvarite videz, ki vam je všeč. Popolnoma usklajene komponente je mogoče kombinirati na različne načine, da ustvarijo občutek funkcionalne in estetske enotnosti.

Kopalniško pohištvoza dopolnitev umivalnikov krajše dimenzije

Omarica za umivalnik, ki se ujema z umivalnikom krajše dimenzije

Ključ do prihranka prostora. Omarice za umivalnik Geberit ONE so lahko globine 40 cm, so na voljo v različnih širinah. S svojim izjemnim prostorom za shranjevanje vedno navdušijo. Obsežen prostor, ki je na voljo v omarici za umivalnik, je ustvarjen s premestitvijo celotnega odtočnega sistema v funkcijsko omarico znotraj stene. Omarice za umivalnik so na voljo v dveh ekskluzivnih barvah in površinah: furnir iz pravega lesa ameriški oreh in belo lakirano v visokem sijaju.

Geberit ONE STENSKA ARMATURA

Geberit ONE stenska armatura kvadratne oblike
Geberit ONE stenska armatura okrogle oblike

Več higiene in čistoče

Elegantna stenska armatura zagotavlja, da celoten umivalnik ostane prost, kar preprečuje robove, ki zbirajo umazanijo, ki so gojišče mikrobov, ki se radi kopičijo okoli armature, nameščenih na umivalniku.

Poleg tega je stenska armatura Geberit ONE popolnoma usklajena z notranjo geometrijo umivalnikov Geberit ONE. Pri običajnih armaturah je odtok neposredno izpostavljen vodnemu curku, kar prej ali slej povzroči ostanke vodnega kamna. Nasprotno, zasnova Geberit ONE omogoča, da voda popolnoma odplakne nežne keramične krivulje, preden steče po odtoku. Stenska armatura je na voljo v kvadratni ali okrogli izvedbi.

Omarica z ogledalom Geberit ONE s ComfortLightIntuitivna osvetlitev za vsako situacijo

Popolnoma integriran v steno

Nova omarica z ogledalom Geberit ONE je na voljo v petih različnih velikostih, integriranih v steno ali kot nadometna različica, v eloksiranem aluminiju ali beli barvi ter v celoti zrcalna ali z osvetljeno nišo. Toda vrhunec in resnično edinstvena inovacija nove omarice z ogledalom Geberit ONE je integriran koncept osvetlitve. ComfortLight je zasnovan z različnimi svetlobnimi viri, ki ne le zagotavljajo pristno zrcalno sliko brez senc, ampak osvetlijo celotno kopalnico.

Še več, zasnova samodejnega nadzora osvetlitve z možnostjo neprekinjene zatemnitve je intuitivna in zelo enostavna za upravljanje: svetloba je samodejno hladnejša, ko je svetlejša, in toplejša, ko je zatemnjena. Za koncept osvetlitve so značilna tudi štiri različna svetlobna razpoloženja: orientacijska luč za nočni čas, svetloba sveč za sprostitev, standardna osvetlitev za vsakodnevno uporabo in delovna osvetlitev, ko želite biti prepričani, da lahko vidite vse najmanjše podrobnosti.

Več o osvetlitvi ComfortLight

Naravna svetloba, ki ne zaslepi

Kaj ločuje nov koncept razsvetljave podjetja Geberit? ComfortLight je zasnovan tako, da odlično osvetli zrcalno sliko, umivalnik in prostor s štirimi viri svetlobe, integriranimi v omarico z ogledalom Geberit ONE. Te so na voljo v obliki stropne osvetlitve ali indirektne sobne osvetlitve, osvetlitve za ogledalo, nišne osvetlitve in osvetlitve za umivalnik. Vsi viri svetlobe se popolnoma ujemajo med seboj glede na izbrano svetlobno razpoloženje.

Omarica z ogledalom s štirimi viri svetlobe
Izberite informacijsko točko

Barve in površine kopalniškega pohištva Geberit ONE

Prodajni program pohištva

Omarice za umivalnik so na voljo v velikostih in barvah: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm.

  • bela, lakirano, visoki sijaj
  • bela, lakirano, mat
  • peščeno siva, lakirano, visoki sijaj
  • greige, lakirano, mat
  • lava, lakirano, mat
  • črna, lakirano, mat
  • hrast, melamin, struktura lesa
  • oreh hickory, melamin, struktura lesa

Te barve so na voljo tudi za visoke omarice, stranske omarice in stranske elemente v kopalniški seriji Geberit ONE.

Kopalniško pohištvo za umivalnik krajše dimenzije je na voljo v naslednjih velikostih in barvah: 75 cm, 90 cm, 105 cm

  • bela, lakirano, visoki sijaj
  • ameriški oreh, furnir iz pravega lesa
Barva: bela, lakirano, visoki sijaj
Barva: bela, lakirano, mat
Barva: peščeno siva, lakirano, visoki sijaj
Barva: greige, lakirano, mat
Barva: lava, lakirano, mat
Barva: črna, lakirano, mat
Barva: hrast, melamin, struktura lesa
Barva: oreh hickory, melamin, struktura lesa
Barva: ameriški oreh, furnir iz pravega lesa

Barva: bela - lakirano, visoki sijaj, bela - lakirano, mat, peščeno siva - lakirano, visoki sijaj, greige - lakirano, mat, lava - lakirano, mat, črna - lakirano, mat, hrast - melamin, struktura lesa, oreh hickory - melamin, struktura lesa, ameriški oreh - furnir iz pravega lesa (samo za omarice za umivalnik, ki se ujemajo s umivalniki krajše dimenzije)

Umivalniške plošče

Umivalniške plošče so na voljo v velikostih in barvah: 60 cm, 75 cm, 90 cm, 105 cm, 120 cm, 135 cm

Barva: bela, lakirano, visoki sijaj
Barva: bela, lakirano, mat
Barva: peščeno siva, lakirano, visoki sijaj
Barva: greige, lakirano, mat
Barva: lava, lakirano, mat
Barva: hrast, melamin, struktura lesa
Barva: oreh hickory, melamin, struktura lesa
Barva: beli steklasti porcelan
Barva: črni steklasti porcelan

Barva: bela - lakirano, visoki sijaj, bela - lakirano, mat, peščeno siva - lakirano, visoki sijaj, greige -lakirano, mat, lava - lakirano, mat, hrast - melamin, struktura lesa, oreh hickory - melamin, struktura lesa, beli steklasti porcelan in črni steklasti porcelan (na voljo samo v velikosti 120 cm)

Popolnost do najmanjše podrobnosti

Predalnik z organizacijskim sistemom

Koncept predalov je Geberit razvil z veliko pozornostjo do podrobnosti. Rezultat je navdušujoč: visokokakovostni, lahki predali brez robov ali obsežnih opornikov, ki povečajo razpoložljivi prostor za shranjevanje. In še več, vdolbine za sifon za umivalnik niso več potrebne. Sredina predala je zato globlja in ustvari več prostora za shranjevanje. Dodate lahko tudi integrirane svetlobne trakove, ki zagotavljajo boljšo osvetlitev notranjosti predalov in sodoben videz. Obstaja celo možnost visokokakovostnega modularnega organizacijskega sistema, da bodo vaši predali v zavidljivem redu.

Prostor za prhanje

Geberit ONE kopalnica

Geberit prav tako upošteva veliko možnosti, ko gre za prostor za prhanje, pri čemer je prha, ki se razteza v tla, še posebej priljubljena možnost. V zvezi s tem ponujamo širok izbor inovativnih rešitev, ki so vse popolnoma prilagojene konceptu Geberit ONE. Integrirana nišna škatla za shranjevanje Geberit ne le prihrani prostor, ampak je zasnovana tudi tako, da preprečuje nabiranje vode in ostankov umazanije.

LASTNOSTI IZDELKA

TurboFlush

TurboFlush tehnologija splakovanja WC školjke.

4.5 l

Varčevanje z vodo pri splakovanju.

SoftClosing

Praktičen, tih mehak mehanizem za zapiranje WC deske.

Funkcija QuickRelease

Preprosto odstranljiva WC deska za še lažje čiščenje.

Prosta tla

Stenska pritrditev WC školjke omogoča lažje čiščenje.

Odpornost proti vlagi

Geberit pri kopalniškem pohištvu uporablja izključno proti vlagi odporne trislojne iverne plošče visoke gostote in vlaknene plošče srednje gostote (MDF).

Manjše dimenzije

Različni dimenzije za različne prostore.

Mehanizem za odpiranje s pritiskom

Predale brez ročajev lahko odprete z rahlim pritiskom na sprednjo stran.

Predali z mehkim zapiranjem

Predale brez ročaja lahko odprete z rahlim pritiskom na sprednjo stran.

Skrita stenska pritrditev

Stenske WC školjke so na voljo v zaprti različici.

Rezultati nenehnega razvoja

Geberit ONE

Geberit ONE združuje naše strokovno znanje o sanitarni tehnologiji z našim občutkom za oblikovanje, kar nam omogoča, da ponudimo pionirske, celovite in popolnoma integrirane rešitve za celotno kopalnico.

Geberit ONE umivalnik

S prostorsko varčno rešitvijo umivalnika integracija sanitarne tehnologije in kopalniške opreme odpira popolnoma nove načine opremljanja kopalnic na prefinjen način, ki omogoča optimalno izrabo prostora.

Geberit TurboFlush®

S svojim stranskim dovodom vode in asimetrično oblikovano keramično WC školjko ponuja tehnologija TurboFlush® WC Geberit ONE resnično edinstveno zmogljivost splakovanja.

Produktni katalogDodatne informacije za načrtovanje

Geberit ONE bathroom

Dodatne informacije o seriji Geberit iCon, vključno s podrobnostmi in dimenzijami izdelkov, najdete v našem spletnem katalogu.

Odkrijte vse podrobnosti o izdelkih Geberit ONE