Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit ONE

Funkcionalen dizajn, večja kakovost življenja.

Geberit ONE združuje sanitarno-tehnično znanje z domiselnim dizajnom za popolnoma integrirano in celovito rešitev za celo kopalnico. Reducirano optiko omogoča vgradnja mnogih komponent v steno. Spretna kombinacija enega sistema omogoča sistemu Geberit ONE, da zasije z veliko očitnimi in skritimi prednostmi. Le-te poskrbijo za več čistoče, več prostora in več fleksibilnosti v kopalnici.

Geberit ONE WC školjka in bide

  • Geberit ONE WC školjka
  • Geberit ONE bide

Stenska WC školjka in bide Geberit ONE predstavljata vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana, njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje - tehnologija TurboFlush. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

  • Skrita stenska pritrditev
  • SoftClosing
  • Splakovalna količina: 4,5 l
  • Dvignjeno od tal
  • Školjka brez roba s tehniko splakovanja TurboFlush
  • Quick release

Pogled v prihodnost

Geberit ONE

DuoFresh modul

Sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh z orientacijska osvetlitev ter predal za vnos čistilnih tablet.

Prilagodljiva višina WC školjke

Zahvaljujoč dovršenemu načinu namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

Omarica z ogledalom

Geberit ONE omarica z ogledalom z vgrajeno diskretno osvetlitvijo in drugimi funkcijami.

Armatura

Stenska armatura zagotavlja, da ostane ves umivalnik prost. To pomeni, da je manj površin, na katerih bi se lahko nabirala umazanija in mikrobi - kar pogosto opazimo na armaturah

Umivalnik

Ena od velikih prednosti Geberit ONE je odtok za umivalnik. Ker je pametno nameščen na zadnjem robu notranjosti umivalnika, ni neposredno v liniji vodnega curka, kar ovira nastanek vodnega kamna in ostankov vode.

Stenski odtok

Stenski odtok je vgrajen v steno.

Pršna stena

Zahvaljujoč novemu tipu vgradnega elementa je mogoče pregradno steno za prho Geberit brez težav vgraditi v steno.

Niša za odlaganje

Notranjost odlagalne niše Geberit je zasnovana tako, da preprečuje ostanke vode in umazanije, saj se voda ne more nikamor kopičiti in neovirano teče iz niše.

Tehnične informacije