Geberit ONE Ko združimo samo najboljše

Funkcionalen dizajn, večja kakovost življenja.

Kopalnica z kopalniško opremo Geberit ONE

Geberit ONE združuje sanitarno-tehnično znanje z domiselnim dizajnom za popolnoma integrirano in celovito rešitev za celo kopalnico. Reducirano optiko omogoča vgradnja mnogih komponent v steno. Spretna kombinacija enega sistema omogoča sistemu Geberit ONE, da zasije z veliko očitnimi in skritimi prednostmi. Le-te poskrbijo za več čistoče, več prostora in več fleksibilnosti v kopalnici.

Več čistoče, prostora in prilagodljivosti v celotni kopalnici

 Več prostora, čistoče in prilagodljivosti v kopalnici po zaslugi izdelkov Geberit ONE
Izberite točko na sliki

Geberit ONE WC

Čistoča in vgrajena fleksibilnost

Stenska WC školjka in bide Geberit ONE predstavljata vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana, njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje - tehnologija TurboFlush. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

Geberit ONE umivalnik

Geberit ONE kopalnica

Eleganten dizajn z veliko prostora

Umivalnika je običajno v središču kopalnice in je zato ena izmed prvih stvari, ki jo opazite. Če je območje urejeno, to pozitivno vpliva na celoten prostor. Prav takšen je primer z Geberit ONE: posamezni sanitarni izdelki - vključno z umivalnikom, armaturo, ogledalom in omarico za umivalnik - so elegantni. To odpira neverjeten občutek svobode pri uporabi kopalnice.

Geberit ONE keramika umivalnika

Geberit ONE umivalnik

Zasnovan za čistočo in prostor

Umivalnik Geberit ONE je na voljo v dveh modelih, samostojen ali z omarico za umivalnik v štirih različnih velikostih. Z globino 40 cm zavzame malo prostora. Ena od posebnosti umivalnika je njegov odtok, ki je pozicioniran na zadnje robu notranjosti umivalnika in tako ni neposredno izpostavljen vodnemu curku, kar preprečuje nastanek vodnega kamna. Pokrov odtoka lahko odstranite s pomočjo nagiba zapestja, po katerem lahko vložek glavnika odstranite za čiščenje.

Geberit ONE stenska armatura

Geberit ONE stenska armatura kvadratne oblike
Geberit ONE stenska armatura, okrogle oblike

Več higiene in čistoče

Elegantna stenska armatura zagotavlja, da celoten umivalnik ostane prost, kar preprečuje robove, ki zbirajo umazanijo, ki so gojišče mikrobov, ki se radi kopičijo okoli armature, nameščenih na umivalniku.

Poleg tega je stenska armatura Geberit ONE popolnoma usklajena z notranjo geometrijo umivalnikov Geberit ONE. Pri običajnih armaturah je odtok neposredno izpostavljen vodnemu curku, kar prej ali slej povzroči ostanke vodnega kamna. Nasprotno, zasnova Geberit ONE omogoča, da voda popolnoma odplakne nežne keramične krivulje, preden steče po odtoku. Stenska armatura je na voljo v kvadratni ali okrogli izvedbi.

Geberit ONE omarica za umivalnik

Geberit ONE umivalnik s sistemom za prihranek prostora

Čudež, ki prihrani prostor

Omarice za umivalnike Geberit ONE so globoke le 40 cm in so na voljo v različnih širinah. Hkrati se ponašajo z veliko prostora za shranjevanje, ki jo ponujajo standardne omarice z globino 48 cm. Ker je sifon umivalnika vgrajen v zid, je tako na voljo več prostora za shranjevanje. Omarice za umivalnike so na voljo v dveh barvah - ameriški oreh furnir iz pravega lesa in bela, lakirana visoki sijaj.

Geberit ONE omarica z ogledalom

Geberit ONE kopalnica

Popolnoma integrirana v steno

Omarica z ogledali ni vgrajena v zid samo iz estetskih razlogov, ampak tudi zaradi praktičnih razlogov. Zahvaljujoč komaj vidni projekciji, omarica z ogledalom Geberit ONE, ki je na voljo v štirih velikostih – se skrije v steno. Zato daje kopalnici občutek prostornosti. Mat obroba na ogledalu preprečuje nastajanje prstnih odtisov, kar je še ena prednost, ki prihrani čas pri čiščenju.

Geberit pršne rešitve

Geberit ONE kopalnica z reštvami za prhe

Pršne rešitve

Ko gre za pršni prostor, lahko Geberit ponudi rešitve za različne zahteve. Breznivojski pršni prostori so še posebej priljubljeni. Tu Geberit nudi široko paleto inovativnih rešitev, ki so popolnoma prilagojene za Geberit ONE. Integrirana Geberit niša za shranjevanje ne prihrani samo prostora, ampak je tudi zasnovana, da prepreči zastajanje vode in umazanije.

Rezultat nenehnega razvoja

Geberit ONE

Geberit ONE združuje naše strokovno znanje o sanitarni tehnologiji z našo zasnovo za oblikovanje, kar nam omogoča, da ponudimo pionirske, celovite in popolnoma integrirane rešitve za celo kopalnico.

Spletni katalog Dodatne informacije za načrtovanje

Kopalniška serija Geberit ONE

Dodatne informacije o seriji Geberit ONE, vključno s podrobnostmi in dimenzijami izdelkov, najdete v našem spletnem katalogu.

Odkrijte vse podrobnosti o izdelkih Geberit ONE