Rešitve za breznovojskepršne prostore

Breznivojski pršni prostori so v modi, saj so diskretni in omogočajo celovito strukturiranje prostora ter breznivojski dostop do prostora za prhanje. Geberit ponuja različne rešitve – ne glede na to, za katero se odločite, vas ne čaka nič drugega kot neomejeno uživanje pod prho.

Kopalnica s kanaleto Geberit CleanLine

Geberit CleanLine

Združuje izjemen videz s funkcionalnostjo in higieno. Ker je diskretno nameščen na robu pršnega prostora, lahko uživate v neprekinjeni površini breznivojske prhe.

Stenski odtok Geberit breznivojski pršni prostor

Stenski odtok Geberit

Stenski odtok Geberit omogoča kopalnico brez ovir z doslednim oblikovanjem. Če postavite odtok v steno, lahko ohranite brezhiben videz ploščic, pod prho pa vam nikoli več ne bo treba stopiti na odtok.

Kopalnica s pršno ploščo Geberit Setaplano

Pršna plošča Geberit Setaplano

Pršna plošča Geberit Setaplano je narejena iz visokokakovostnega trdnega materiala. Prednosti tega materiala so opazne že ob prvem dotiku. Za razliko od kovine, stekla ali keramike, je prijetno topel in svilnato gladek na otip. Ob tem pa je neporozen material tudi izjemno odporen proti zdrsu.

Geberit Olona protizdrsna površina

Pršna kad Geberit Olona

Talna pršna plošča Geberit Olona je privlačna zahvaljujoč elegantnemu videzu v mat beli barvi z oblikovalskim pokrovom za odtok in trdnemu materialu kamene smole. Nova zasnova površine v mat beli barvi daje talni pršni plošči Olona vidno privlačen videz. Pokrov odtoka je estetsko zaključen s svetleče kromiranim obročem. Zahvaljujoč protizdrsnim lastnostim razreda B pršna plošča nudi varno podlago ne glede na starost. Z 20 različnimi velikostmi in formati obstaja primeren model za vsako kopalnico. Montira se lahko v ravnini s ploščicami ali pa z rahlim pragom nad ploščicami.

Geberit Sestra pršna plošča

Geberit Sestra

Edinstvena značilnost tuš kadi Geberit Sestra je njen vpadljiv kamniti dizajn, ki ga je mogoče videti in otipati. Robusten kamen iz smole je prijetno topel na dotik in ima zaradi svojega profila tudi odlične protizdrsne lastnosti. Tuš kad Sestra je na voljo v treh barvah (bela, kamnito siva in grafit) in dvanajstih velikostih, kar pomeni, da se odlično poda v vsako kopalnico. Druga prednost je, da je pokrov odtoka kot vložek glavnika v odtoku enostavna za čiščenje.