Višji standardi za čistočo v kopalnici

Enostavno čiščenje CleanLine kanaleta

Pametni izdelki, ki ostanejo tako rekoč brez umazanije in so enostavni za čiščenje - za tiste, ki želijo skrajšati čas čiščenja

V idealnem primeru bi morala biti kopalnica vedno videti, kot da je bila ravnokar očiščena. Kdo pa pravzaprav uživa v čiščenju? Večina ljudi ne želi porabiti dragocenega časa za čiščenje stranišč, umivalnikov ali tušev, prav tako si ne želi čiščenja težko dostopnih vogalov, nerodnih površin in neprimerno nameščenih ročajev. Vsak od nas se zmrazi ob misli, da bi z WC školjko potegnil lase iz odtoka in očistil umazanijo s straniščne školjke. Tudi prstni odtisi na svetlečih površinah so moteči in jih je težko odstraniti. Zato razvijamo rešitve, ki preprečujejo nabiranje umazanije in zmanjšujejo potrebno količino čiščenja.

Better bathrooms, better lives

Koristne informacije in funkcije za več čistoče v kopalnici

Izdelki za več čistoče kopalnice

Katera kopalnica je prava za vas?

Toda, kaj točno so vaše potrebe? Kaj vam je pomembno prostor, čistoča ali dizajn? Bi radi uporabnikom prijazne izdelke ali bi raje imeli tisto dodatno stopnjo udobja, ki jo ponuja na primer tuš WC Geberit AquaClean? Ali bi raje univerzalni dizajn? Ne glede na vaše potrebe poenostavimo vaš vsakdan z našimi pametnimi rešitvami za kopalnice.

Več prostora v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe
Več preprostosti za uporabo v kopalnici