Prefinjene prenove kopalnic | Geberit.si

Prefinjene prenove kopalnic

Prenove kopalnic so lahko drag podvig, kar pomeni, da so ključnega pomena pri projektu dobro načrtovanje in trpežni izdelki. A če boste upoštevali naše nasvete, boste na koncu pred sabo zagledali kopalnico, v kateri boste še dolgo uživali.

Natlačena kopalnica pred prenovo s talno WC školjko in nadometnim splakovalnikom
Stenska WC školjka za skladno zasnovo kopalnice

V tem primeru je stara, natlačena kopalnica spremenjena v urejen, eleganten prostor.

Luksuz prostora

Preprosta inštalacija novega stranišča, nameščenega na steno, in umivalnika z ujemajočimi se omaricami ustvari veliko bolj urejen in čist videz kopalnice. Med drugim je razlog za to nezaseden prostor pod straniščem in območjem umivalnika, zaradi katerega je prostor videti večji.

Čistoča pomeni udobje

Za dobro zasnovo kopalnice pa niso zaslužni samo dizajn in barve – pomembni sta tudi higiena in čistoča. Izogibajte se robom in vogalom – kot je mogoče videti pri primeru s straniščem, nameščenim na steno – odpravite niše in špranje, ki bi jih sicer morali natančno čistiti. Manj časa porabite za čiščenje, več časa boste imeli za uživanje v svoji kopalnici.

Skladna zasnova

Ko kupujete nov kavč, se morate najprej prepričati, da se ujema s slogom v preostanku vašega stanovanja. Skladen videz je treba imeti v mislih tudi pri izbiri stranišča, umivalnika in opreme v kopalnici. Po tem, ko ste pri zasnovi kopalnice upoštevali druge zahteve, kot so čistoča, udobje in prijaznost do uporabnikov, je dizajn pri ustvarjanju popolnega vzdušja v kopalnici kot češnja na torti.

Kopalniški izdelki s funkcionalnim dizajnom

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici