Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Aktivirne tipke za stranišča Geberit

Izbira je pomembna

To ne bo katera koli kopalnica, to bo Vaša kopalnica.

 • Various actuator plates available

Izbrali ste ploščice, ki ustrezajo vašemu slogu in ne sprejemate kompromisov pri umivalniških armaturah. Na naslednjih straneh boste našli pravo aktivirno tipko, ki bo vaši kopalnici dala piko na i in vas razvajala z udobjem svojih funkcij, saj Geberit združuje videz in funkcionalnost, ki jemljeta dih.

Brezhibno delovanje in popolna oblika

 • Geberit actuator plate with odour extraction unit

Aktivirne tipke Geberit ne navdušujejo samo s svojim videzom, temveč tudi svojimi raznolikimi funkcijami, na primer z integriranim sistemom za odzračevanje neprijetnih vonjav. Odstranjevanje neprijetnih je primerno skoraj za vse aktivirne tipke serije Geberit Sigma.

Prilagodljivo načrtovanje

 • Geberit bathroom with Variform washbasin square

Aktivirne tipke Geberit združujejo inteligentne funkcije z udobjem za več svežine in čistoče v kopalnici:

 • splakovanje straniščne školjke brez dotikanja
 • predal za vnos čistilne tablete
 • odzračevanje neprijetnih vonjav
 • možna površinsko izravnana integracija tipke v steno

Več možnosti v pregledu

 • Sigma21 bela

Izrazite svoje mnenje tudi v kopalnici. Klasična osnova brez obrobe pri tipki Sigma21 omogoča uporabo visokokakovostnih materialov, steklo, kamen, beton in ameriški oreh.

 • Visokokakovostni materiali kot sta steklo in kamen v standardni ponudbi.
 • Možno je opremiti z okvirjem za vnos čistilne tabletke Geberit DuoFresh.
 • Možnost uporabe materiala po izbiri.
 • Aktivirna tipka s sistemom za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh

Sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh

Geberit DuoFresh odvaja zrak neposredno iz straniščne školjke in ga filtrira s pomočjo keramičnega filtra. Odvajanje neprijetnih vonjav se vklopi samodejno, ko se nekdo približa stranišču, saj je opremljeno s senzorjem bližine. Zato je primerno tudi za stranišče za goste.

 • Aktivirna tipka z orientacijsko osvetlitev

Orientacijska osvetlitev

Dodatno udobje nudi orientacijska osvetlitev LED. Ta je ob aktivirni tipki in oddaja nevsiljivo, posredno svetlobo v prostor – enostavno, popolno, premišljeno.

 • Aktivirna tipka Geberit, tip 70, za daljinsko aktiviranje splakovanja v kopalnici

Aktivirne tipke Geberit za daljinsko aktiviranje splakovanja

Te zelo majhne daljinske sprožilce splakovanja najdete samo v naboru aktivirnih tipk Geberit. Postavite jih lahko kamorkoli, kar omogoča največjo prilagodljivost.

 • Brezkontaktna aktivirna tipka Geberit Sigma80

Brez dotika

Aktivirne tipke Geberit izboljšajo udobje v vaši kopalnici z najsodobnejšimi funkcijami. Dotik aktivirne tipke za splakovanje straniščne školjke ni potreben. Elegantna igra barv poleg tega poskrbi za prijetno vzdušje.

 • Tiho aktiviranje splakovanja z aktivirno tipko Geberit Sigma70

Soft-touch

Za posebej tiho aktiviranje splakovanja, ki ga omogočajo gumbi Soft-Touch, je dovolj le rahel dotik, ki nikogar ne bo prebudil iz sna.

 • Surface-even Geberit actuator plate Omega60

Površinsko izravnane aktivirne tipke

Površinsko izravnane aktivirne tipke Geberit Sigma60 so poravnane s steno, zato ne vplivajo na skladnost površine. S svojo minimalistično eleganco so povsem združljive z najsodobnejšimi oblikovalskimi trendi in najbolj prefinjeno kopalniško opremo.

 • Geberit DuoFresh okvir za vnos čistilnih tablet

Odpremo aktivirno tipko, vstavimo tableto, zapremo.

Tako enostavno si zagotovite higienično svežino s okvirjem za vnos čistilnih tablet. Okvir, ki je na voljo opcijsko, je primeren za večino aktivirnih tipk Geberit serije Sigma.

 • Pregled oblikovnih družin aktivirnih tipk Geberit

Usklajene oblikovne družine

Za oblikovne družine aktivirnih tipk Geberit so na voljo tudi brezhibno usklajeni krmilniki Geberit za pisoarje in brezhibno usklajene pokrivne plošče. Njihova skupna značilnost je dosledna oblika, ki je skladna s posameznimi oblikovnimi družinami.

Celoviti splakovalni sistemi podjetja Geberit

Podometni splakovalni sistemi podjetja Geberit so zanesljivi, neopazni in zelo trpežni ter zagotavljajo brezhibno delovanje in največje udobje. Uporabniki vidijo samo aktivirne tipke podometnega splakovalnika, vse ostalo pa je skrito v steni. Na voljo so številni splakovalni sistemi, primerni za različne namene uporabe in posebne pogoje pri namestitvi. Združljive aktivirne tipke in splakovalniki podjetja Geberit imajo skupna imena: Sigma ali Omega.