Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Aktivirne tipke za stranišča Geberit

Izbira je pomembna

To ni katera koli kopalnica. To je vaša kopalnica.

 • Kopalnica z aktivirno tipko Geberit Omega20

Vi izberete ploščice, ki ustrezajo vašemu stilu. Ne sprejemate kompromisov pri keramiki in armaturah za umivalnik. Ker je pomembno, da se pravilno odločite, pri podjetju Geberit najdete pravo aktivirno tipko za stranišče, ki vaši kopalnici postavi »piko na i« in vas razvaja s funkcijami za udobje.

Brezhibno delovanje in popolna oblika

 • Aktivirna tipka Geberit Sigma40 z Duofresh Geberit

Aktivirne tipke Geberit ne navdušujejo samo s svojim videzom, temveč tudi svojimi raznolikimi funkcijami, na primer z integriranim sistemom za odzračevanje neprijetnih vonjav, s katerim je opremljena aktivirna tipka Geberit Sigma40.

Prilagodljivo načrtovanje

 • Duofresh Geberit Sigma 40 v kopalnici

Aktivirne tipke Geberit združujejo inteligentne funkcije z udobjem za več svežine in čistoče v kopalnici:

 • splakovanje straniščne školjke brez dotikanja
 • predal za vnos čistilne tablete
 • odzračevanje neprijetnih vonjav
 • možna površinsko izravnana integracija tipke v steno

Novo: Geberit Sigma21

 • Kopalnica z aktivirno tipko Geberit Sigma21

Izrazite svoje mnenje tudi v kopalnici. Klasična osnova brez obrobe pri tipki Sigma21 omogoča uporabo visokokakovostnih materialov kot sta steklo in kamen. Prav tako pa lahko za tipko uporabite praktično neomejen nabor materialov po vaši izbiri.

 • Visokokakovostni materiali kot sta steklo in kamen v standardni ponudbi.
 • Možnost namestitve predala za vnos čistilnih tablet.
 • Možnost uporabe materiala po izbiri.

Celoviti splakovalni sistemi podjetja Geberit

Podometni splakovalni sistemi podjetja Geberit so zanesljivi, neopazni in zelo trpežni ter zagotavljajo brezhibno delovanje in največje udobje. Uporabniki vidijo samo aktivirne tipke podometnega splakovalnika, vse ostalo pa je skrito v steni. Na voljo so številni splakovalni sistemi, primerni za različne namene uporabe in posebne pogoje pri namestitvi. Združljive aktivirne tipke in splakovalniki podjetja Geberit imajo skupna imena: Sigma ali Omega.

Inovativne funkcije

 • Odzračevanje neprijetnih vonjav z Geberit DuoFresh Sigma40

Odzračevanje neprijetnih vonjav z Geberit DuoFresh

Aktivirna tipka Geberit Sigma40 s sistemom Geberit DuoFresh zagotavlja svežino v kopalnici, saj neprijetne vonjave odstrani neposredno iz straniščne školjke, še preden se te lahko razširijo. Uporabniku prijazen sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav aktiviramo s pritiskom na gumb. Po odzračevanju se sistem samodejno izklopi.

 • Aktivirna tipka Geberit, tip 70, za daljinsko aktiviranje splakovanja v kopalnici

Aktivirne tipke Geberit za daljinsko aktiviranje splakovanja

Te zelo majhne daljinske sprožilce splakovanja najdete samo v naboru aktivirnih tipk Geberit. Postavite jih lahko kamorkoli, kar omogoča največjo prilagodljivost.

 • Brezkontaktna aktivirna tipka Geberit Sigma80

Brez dotika

Aktivirne tipke Geberit izboljšajo udobje v vaši kopalnici z najsodobnejšimi funkcijami. Dotik aktivirne tipke za splakovanje straniščne školjke ni potreben. Elegantna igra barv poleg tega poskrbi za prijetno vzdušje.

 • Tiho aktiviranje splakovanja z aktivirno tipko Geberit Sigma70

Soft-Touch

Za posebej tiho aktiviranje splakovanja, ki ga omogočajo gumbi Soft-Touch, je dovolj le rahel dotik, ki nikogar ne bo prebudil iz sna.

 • Aktivirna tipka Geberit Omega60, poravnana s steno

Površinsko izravnane aktivirne tipke

Površinsko izravnane aktivirne tipke Geberit Sigma60 so poravnane s steno, zato ne vplivajo na skladnost površine. S svojo minimalistično eleganco so povsem združljive z najsodobnejšimi oblikovalskimi trendi in najbolj prefinjeno kopalniško opremo.

 • Aktivirna tipka Geberit s predalom za vnos čistilne tablete

Odprite in vstavite

Preprosteje ne gre: odprite aktivirno tipko Geberit, vstavite čistilno tableto in tipko ponovno zaprite. Predal za vnos čistilne tablete Geberit, ki je na voljo kot dodatek, je združljiv z večino aktivirnih tipk Geberit serije Sigma.

Brezhibna usklajenost

 • Pregled oblikovnih družin aktivirnih tipk Geberit

Usklajene oblikovne družine

Za oblikovne družine aktivirnih tipk Geberit so na voljo tudi brezhibno usklajeni krmilniki Geberit za pisoarje in brezhibno usklajene pokrivne plošče. Njihova skupna značilnost je dosledna oblika, ki je skladna s posameznimi oblikovnimi družinami.