Podometni splakovalniki GeberitMerilo za tehniko splakovanja

Klasika v sodobnih kopalniških inštalacijah

Podometni splakovalnik Geberit

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobnih kopalniških inštalacijah in so bili že več kot 50 let vgrajeni milijonkrat po vsem svetu. Znani so po svoji zanesljivosti. Vsak splakovalnik je pred dostavo testiran na tesnost.

50-letna zajamčena razpoložljivost rezervnih delov zagotavlja dolgoročno varnost vseh zamenljivih mehanskih delov podometnega splakovalnika in aktivirne tipke. Izključene so posebne funkcije elektronskih izdelkov (npr. higiensko splakovanje ali DuoFresh).

Prostornino splakovalnika podometnega splakovalnika Geberit Sigma 12 cm lahko omejite na 4,5 litra. Zato je zgleden glede porabe vode in je dosegal dosledno visoke ocene na oznaki za učinkovitost vode.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic

Podometni splakovalnik Geberit s prazno cevjo za priključek vode

Montažni elementi Geberit za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira straniščno školjko Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo. Nekateri montažni elementi Geberit za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani neposredno v straniščni keramiki.

Opremljen za vsako situacijo

Široke izbire nimate samo pri aktivirnih tipkah Geberit, temveč tudi pri zanesljivih montažnih elementih Geberit za vgradnjo v steno ki so na voljo za tri različne vgradne višine in aktiviranje splakovanja od spredaj, pri nižjih vgradnih višinah pa tudi od zgoraj. Da je zagotovljena skladnost, imajo aktivirne tipke Geberit enaka imena kot ustrezni podometni splakovalniki.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma

Podometni splakovalnik Geberit Sigma

 • vgradna višina 112 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • na voljo izvedba brez ovir ali višinsko nastavljiva izvedba
 • na voljo vsi kotni elementi
 • odzračevanje neprijetnih vonjav (notranje/zunanje odzračevanje)
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit
Podometni splakovalnik Geberit Omega

Podometni splakovalnik Geberit Omega

 • popolna prilagodljivost zaradi različnih vgradnih višin, 98 cm in 82 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • dodatno aktiviranje od zgoraj
 • še posebej majhne aktivirne tipke
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit
Geberit sanitarno splakovanje

Vgrajeno higiensko splakovanje

Izdelek z dvema funkcijama: idealna rešitev za čisto in zanesljivo splakovanje keramične WC školjke ter preprečevanje stagnacije vode v cevnem sistemu. Optimalna izkoriščenost prostora brez dodatnih vgradnih delov. Podometni splakovalnik z vgrajenim higienskim splakovanjem je na voljo v varianti Sigma Duofix.

The Geberit interval sanitary flush unit can be easily installed in any Geberit Sigma concealed cistern 12 cm

Retrofitting the sanitary flush

The Geberit interval sanitary flush unit offers a cost-effective and space-saving solution to maintain drinking water quality. It ensures reliable cold water replacement and can be installed or retrofitted in any Geberit Sigma concealed cistern 12 cm in just a few simple steps.