Geberit ProAplikacija za pametne telefone z operacijskim sistemom Android ali iOS

Obrtniki si lahko vso ponudbo podjetja Geberit odslej ogledajo na svojih mobilnih telefonih. To omogoča nova aplikacija Geberit ProApp za pametne telefone, ki sanitarnim inštalaterjem omogoča dostop do številnih uporabnih informacij in delovnih pripomočkov.

Pregled vseh funkcij aplikacije

Indetifikator produktov

Vsi podometni splakovalniki od leta 1964.

S spoznavalcem izdelkov aplikacije Geberit ProApp boste nemudoma ugotovili, kateri starejši podometni splakovalnik je vgrajen v steni, saj prepozna vse podometne splakovalnike Geberit od leta 1964 do danes. Ko je podometni splakovalnik identificiran, lahko neposredno z aplikacijo Geberit ProApp poiščete vse ustrezne nadomestne dele in sete za predelavo.

Čitalec črtnih kod in QR kod

Hitro poiščite informacije o izdelku. Čitalec QR kode in črtne kode neposredno povezuje dodatne informacije o izdelkih, kot so priročniki za namestitev, pregledi rezervnih delov in drugi opisi izdelkov.

Katalog proizvodov

Dostop v vsakem trenutku. Brskajte po celotnem katalogu hitro in enostavno ter takoj poiščite vse informacije o izdelku, priročnike za namestitev itd.

Rezervni deli

Hitro poiščite pravi rezervni del. Celoten katalog rezervnih delov vam je na voljo kadarkoli. Hitro poiščete ustrezne rezervne dele in jih naročite z ustrezno številko rezervnih delov.

Zaznamki

Dodajte svoje zaznamke. Zdaj lahko hitro in preprosto naložite pogosto uporabljeno vsebino, kot so izdelki, dokumenti ali videoposnetki, z dodajanjem lastnih zaznamkov.

Identifikator izdelka je velik hit - vse podometne cisterne od leta 1964

Z identifikatorjem izdelka Geberit Pro lahko v trenutku ugotovite, kateri starejši podometni cisterna se nahaja za steno. Aplikacija prepozna vse skrite cisterne Geberit od leta 1964 do danes, pa tudi sisteme za pisoarje Geberit od leta 1983. Ko so identificirani, je mogoče vse nadomestne dele ali komplete za pretvorbo skrite cisterne priklicati neposredno v Geberit Pro.