Električni in vodovodni priključekVključena prihodnost

ZA JUTRIŠNJE ZAHTEVE PO UDOBJU

Geberit Duofix s pripravljeno vtičnico in komunikacijsko priključno omarico

Kjer danes vgradite konvencionalno straniščno školjko z varčnim dvokoličinskim splakovanjem, boste morda že čez nekaj let na željo lastnika morali vgraditi straniščno školjko s prho ali sistem za odsesavanje neprijetnih vonjav. V idealnem primeru bodo vsi priključki že pripravljeni, dragi dodatni gradbeni posegi pa ne bodo potrebni.

Nova Geberitova priključna omarica za vtičnico in komunikacijo omogoča enostavno integracijo omrežnega priključka za WC v montažni element. Ustvarja popolne pogoje za različno udobje in dodatne funkcije v kopalnici.

Pripravljeni na izjemno udobje s straniščno školjko s prho Geberit AquaClean

Geberit AquaClean Mera z omrežnim priključkom

Tako kot enote za odvajanje vonjav in orientacijska svetloba za nočni čas potrebujejo elektriko, tako potrebujejo tudi stranišča s prho. Tudi brezkontaktno aktiviranje splakovanja je mogoče upravljati samo z elektriko. Zato je pri gradnji ali prenovi kopalnice nujno upoštevati vtičnico in električno omarico za vsak WC.

Tudi priključek za dovod vode je dobro pripravljen: ne glede na to, ali gre za Geberit Duofix, Geberit GIS ali Geberit Kombifix, ima vsak od teh inštalacijskih elementov standardne cevne cevi za skrito dovodno cev za stranišče s prho Geberit AquaClean.