Geberit ComfortLight Vaša najljubša osvetlitev – zagotovljena

Omarice z ogledalom Geberit ONE zagotavljajo popolno osvetlitev, ki odraža dnevno rutino uporabnikov kopalnice: svetlo, jasno in poživljajoče za začetek dneva, mehko in laskavo pred spanjem, diskretno in pomirjujoče kot orientacijska luč ponoči. Preprosto upravljanje pomeni, da ne bi moglo biti lažje najti idealne osvetlitve, ki ustreza vašemu osebnemu bioritmu.

Intuitivno izberite pravo svetlobo za vsako situacijo

Samodejni nadzor osvetlitve omogoča neprekinjeno zatemnitev in je intuitiven za uporabo: osvetlitev je avtomatično hladnejša ob svetlejši svetlobi, in toplejša, ko je manj svetlobe. Kombinacija barvne temperature in svetlosti na ta način je tisto, zaradi česar je Geberit ComfortLight edinstven. Koncept osvetlitve ponuja štiri programirane osvetlitve, ki jih je mogoče zadimiti, da zagotovijo pravo svetlobo za vsako potrebo:

Omarice z ogledali s štirimi pametnimi viri svetlobe

Naravna svetloba, ki ne zaslepi

Kaj ločuje nov koncept osvetlitve podjetja Geberit? ComfortLight je zasnovan tako, da odlično osvetli ogledalo, umivalnik in prostor s štirimi viri svetlobe, integriranimi v omarico z ogledalom Geberit ONE. Te so na voljo v obliki stropne luči ali indirektne sobne luči, luči za ogledalo, nišne luči in luči za umivalnik. Vsi svetlobni viri se popolnoma ujemajo med seboj glede na izbrano osvetlitev,

 Omarica z ogledalom s štirimi viri svetlobe
Prosimo, izberite informacijsko točko na sliki
 Intuitivno upravljanje

Intuitivno upravljanje

Zelo enostavno in intuitivno upravljanje z uporabo glavnega sobnega stikala, gumba za osvetlitev na omarici z ogledalom ali aplikacije Geberit Home.

Aplikacija Geberit Home omogoča nastavitve svetlobe prek pametnega telefona. Možne so tudi časovno nadzorovane nastavitve, na primer za vnaprejšnje programiranje različnih osvetlitev ob vklopu, odvisno od časa dneva in noči.

Aplikacija Geberit Home App

Ena rešitev – veliko možnosti

Nova omarica z ogledalom Geberit ONE s ComfortLight je na voljo v petih različnih velikostih, v eloksiranem aluminiju in v beli barvi, kot tudi z ogledalom ali z opcijsko nišno osvetlitvijo. Namestite ga lahko na dva načina, bodisi podometno – kar pomeni integrirano v steno – ali nadometno.

Izdelki za kopalnico