Geberit ComfortLightVaša najljubša osvetlitev – zagotovljena

Pogosto je prvo mesto, kamor gremo zjutraj, in zadnje mesto, kamor gremo zvečer: kopalnica. Tam se pripravimo na dan in poskrbimo zase, preden gremo spat. Prijetno vzdušje v kopalnici pomaga pozitivno začeti dan in ga mirno končati. Geberitov koncept osvetlitve ustvarja harmonično osvetlitev s pomočjo povezanih svetlobnih virov in Geberit ComfortLight.

Prednosti:

  • Sanitarni izdelki in kopalniško pohištvo z Geberit ComfortLight ustvarijo razpoloženje v prostoru in ga odlično osvetlijo kadar koli v dnevu.
  • Možnost nastavitve svetlobe in svetla barva poskrbita za dobro počutje v kopalnici.
  • Povezane svetlobne vire je mogoče upravljati hkrati in harmonično s pritiskom na gumb.

Intuitivno izberite pravo svetlobo za vsako situacijo

Samodejni nadzor osvetlitve omogoča neprekinjeno zatemnitev in je intuitiven za uporabo: osvetlitev je avtomatično hladnejša ob svetlejši svetlobi, in toplejša, ko je manj svetlobe. Kombinacija barvne temperature in svetlosti na ta način je tisto, zaradi česar je Geberit ComfortLight edinstven. Koncept osvetlitve ponuja štiri programirane osvetlitve, ki jih je mogoče zadimiti, da zagotovijo pravo svetlobo za vsako potrebo:

Preprost nadzorHarmonična osvetlitev s pritiskom na gumb

Vse svetlobne vire je mogoče upravljati hkrati s pritiskom na gumb z uporabo uveljavljenega nadzornega sistema DALI. Stranke se lahko odločijo, ali želijo osvetlitev upravljati digitalno prek aplikacije Geberit Home, s stikalom na dotik na omarici z ogledalom ali s stikalom za kopalniško luč. Aplikacijo Geberit Home lahko uporabite tudi za vnaprejšnje programiranje časovnih okvirov za različna svetlobna razpoloženja.

Izdelki za več udobja v kopalnici