Oblikovalske ideje za majhne kopalnice | Geberit.si

Oblikovalske ideje za majhne kopalnice

V okviru kampanje Geberit 6x6 kopalnica je šest evropskih arhitektov oblikovalo kopalnice v izmeri 6 m². Njihove ideje o oblikovanju se berejo kot vodnik, kako narediti.

Več je manj

Več je manj

V 6 kvadratnih metrov veliki kopalnici je treba čutiti mir in spokojnost (© Bjerg Arkitektur)

Javnost je na koncu za zmagovalca natečaja izbrala zasnovo danskega arhitekturnega biroja Bjerg. Njegov uravnotežen dizajn in količina prostora za shranjevanje sta bila še posebej impresivna. Ideja za “Serenity“ je preprosto privlačna izkušnja za čute v kopalnici. Neprekinjene površine, veliko neopaznega prostora za shranjevanje, topli lesni odtenki in zemeljske barve poskrbijo za dober začetek in konec dneva v sproščujočem okolju.

“Bezčasen dizajn prinaša umirjenost in ravnovesje v dnevni kopalniški ritual,« pravi Carsten Wraae Jensen, vodja projekta in arhitekt pri Bjerg Arkitektur. »Izziv je osredotočiti se bolj na eno stvar. Manj je več.” (Preberite intervju)

Pregled vseh 6 m² zasnov kopalnic

Kopalniški izdelki s funkcionalnim dizajnom

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici