Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Pomembna varnostna informacija!

Nevarnost požara pri uporabi čistilnega sredstva za šobo za Geberit AquaClean 8000plus/Balena 8000

Kljub največjim prizadevanjem za razvoj in izdelavo kakovostnih proizvodov smo žal ugotovili, da lahko uporaba dozdajšnjega čistilnega sredstva za šobo privede do netesnosti na napravi in nadalje do škode, ki lahko v malo verjetnem, a najhujšem primeru privede do požara.

Takšna nevarnost obstaja samo, če hkrati držita obe naslednji točki:
· Uporaba čistilnega sredstva za šobo Geberit
IN
· Geberit AquaClean 8000plus ali Balena 8000 z datumom proizvodnje pred marcem 2014 (novejše in torej neogrožene naprave je mogoče prepoznati po nalepljeni serijski številki na notranji strani pokrova; glejte naslednjo sliko).

Če prodajate čistilno sredstvo za šobo podjetja Geberit (grosisti ali inštalaterji), vas prosimo, da obvezno izvedete naslednje ukrepe:

Če niste prejeli dopisa podjetja Geberit, se oglasite na naslednjo telefonsko številko: 01 586 22 06

  • 1. Obstoječo zalogo vzemite iz ponudbe.
  • 2. O nadaljnjem ukrepanju se bomo uskladiti z vami. Če ste prejeli dopis podjetja Geberit, upoštevajte navodila iz dopisa.

Vsem strankam in partnerjem se iskreno opravičujemo za neprijetnosti, nastale v zvezi s to zadevo.

Pri kakršnih koli vprašanjih lahko pokličete na naslednjo telefonsko številko: 01 586 22 06

Vprašanja in odgovori:

Kaj naj storim s preostanki čistilnega sredstva za šobo?

Takoj prenehajte prodajati čistilno sredstvo za šobo. Prisotno preostalo zalogo vrnite podjetju Geberit, za kar bo izdan dobropis. Prosimo, da stopite v stik z nami, če niste prejeli našega dopisa (telefonska številka: +xx xxx xx xx).

Kaj naj storim s potencialno prizadetimi napravami?

Načeloma vse naprave, proizvedene po marcu 2014, niso ogrožene in se lahko uporabljajo brez nevarnosti. Za varno določitev datuma proizvodnje vas prosimo, da nam posredujete serijske številke.

V toaletnih prostorih za stranke imamo različne naprave. Kaj narediti?

V ta namen upoštevajte navodila za končne kupce.

Ali lahko kot inštalater odpravim nevarnost?

Ne. Zamenjavo potencialno ogroženih elektronskih delov sme izvesti samo proizvajalec, zato vas prosimo, da kupce s potencialno ogroženimi napravami napotite izključno na Geberit.

Kaj lahko storim, da se zaščitijo potencialno ogroženi kupci?

Grosisti in inštalaterji lahko pomagajo pri odkrivanju potencialno ogroženih naprav. Ker se vsi kupci niso registrirali pri podjetju Geberit, vas prosimo, da nam sporočite naslove kupcev, ki so pri vas kupili potencialno ogrožene naprave ali od 2011 čistilno sredstvo za šobo. Podjetje Geberit bo neposredno stopilo v stik z zadevnimi končnimi kupci, da se eventualno izvedejo potrebna dela na napravah. S tem ne bomo obremenjevali niti grosistov niti inštalaterjev.