Geberit AquaCleanTehnologija tuš WC-ja

Revolucionarna patentirana tehnologija tuš WC-jev podjetja Geberit

V preteklih 40 letih smo na sedežu podjetja Geberit v kraju Rapperswil-Jona v Švici v tehnologijo tuš WC-jev vlagali veliko znanja, izkušenj in razvojnega dela ter tako nenehno izboljševali svoje izdelke. Rezultat: Tuš WC Geberit AquaClean odlikuje kopica patentirane tehnologije, ki zagotavlja obilo prefinjenosti in udobja.

Želite izvedeti več o pionirski in revolucionarni tehnologiji ter različnih udobnostnih funkcijah tuš WC-jev Geberit AquaClean? Vse pomembne informacije o našem pionirskem delu najdete v nadaljevanju.

»Pri razvoju tuš WC-ja Geberit AquaClean ne sprejemamo kompromisov glede udobja in dobrega počutja. Umirjena, elegantna oblika temelji na pionirskem konceptu izdelka in nudi revolucionarne ter inovativne tehnologije. Funkcionalnost, čistost in trajnost postavljajo standarde.« (Armin Gierer, vodja proizvodne linije Geberit AquaClean )

Najvišja stopnja udobja zahvaljujoč tehniki pretoka, akustiki in ergonomiji

Tehnologija splakovanja TurboFlush pri straniščni školjki Geberit AquaClean
WhirlSpray Geberit AquaClean
 • Naša patentirana tehnologija prhanja WhirlSpray s svojim pulzirajočim pršnim curkom zagotavlja še posebej temeljito in poživljajoče čiščenje z varčno porabo vode.
 • Inovativna in prav tako patentirana tehnologija splakovanja TurboFlush z asimetrično notranjo geometrijo keramike straniščne školjke, ki jo je razvilo podjetje Geberit, omogoča temeljito in zelo tiho splakovanje.
 • Integrirano odzračevanje neprijetnih vonjav prek kanala za splakovanje je izjemno učinkovito.
 • Naši ergonomsko oblikovani sedeži iz zelo kakovostne plastike so bili razviti na podlagi obsežnih preizkusov in oblikovnih študij.

Interakcija tehnologije in dizajna

Geberit AquaClean Mera
 • Miniaturizacija tehnologije je omogočila vitek in eleganten videz straniščnih školjk s prho Geberit AquaClean.
 • Priključki za vodo in električni tok so nevidno integrirani v ohišje stranišče školjke s prho Geberit AquaClean.
 • Modularna in enostavna dostopna tehnika omogoča preprosto vgradnjo in nezahtevno vzdrževanje.

Enostavno čiščenje

Pršna ročica za splakovanje tuš WC-ja Geberit AquaClean Sela
 • Površina keramike, ki odbija umazanijo, zagotavlja temeljito čistočo.
 • Pred prhanjem in po njem se prek ločene napeljave za vodo samodejno izvede čiščenje pršne ročice od zunaj in pršnih šob od znotraj.
 • Posebej razvit program za odstranjevanje vodnega kamna, ki zajema vse komponente, po katerih se pretaka voda.

Visoka stopnja varnosti za pitno vodo

Tuš WC Geberit AquaClean so skladne z vsemi pomembnimi evropskimi predpisi in standardom EN 1717 za varovanje pitne vode. Z integriranim, priključkom za vodo, zavarovanim pred povratnim tokom, je podjetje Geberit zagotovilo, da so tuš WC-ja Geberit AquaClean skladne z omenjenim standardom in na noben način ne morejo onesnažiti pitne vode.

Popolna združljivost z vgradnimi sistemi podjetja Geberit

Element Geberit Duofix s tuš WC-jem Geberit AquaClean Mera
 • Naš tuš WC vam nudijo možnost, da udobje svoje kopalnice brez večjega truda dvignete na najvišji nivo. Naj gre za gradnjo nove kopalnice ali prenovo stare, straniščne školjke s prho lahko kombinirate z vsemi vgradnimi in splakovalnimi sistemi podjetja Geberit in jih enostavno ter hitro vgradite.
 • Da je vgradnja enostavna, je podjetje Geberit vse montažne elemente prilagodilo tako, da se priključki za vodo in električni tok natančno ujemajo in so skriti.

Najvišje ocene za trajnost

Trajnostne rešitve podjetja Geberit
 • Straniščne školjke Geberit AquaClean dosegajo dobre rezultate pri ocenjevanju vplivov na okolje v okviru analize njihovega življenjskega cikla. Kompromisi pri udobju niso potrebni zaradi pametne krmilne tehnologije.
 • V načinu pripravljenosti (način za varčevanje z energijo) znaša poraba energije straniščne školjke Geberit AquaClean največ 0,5 vatov.
 • Dodatna poraba vode pri straniščni školjki s prho Geberit AquaClean ima v primerjavi s porabo papirja podrejeno vlogo.

Video

Inovativne funkcije

Funkcije straniščne školjke s prho Geberit AquaClean Mera

Oblikovalska nagrada za Geberit AquaClean Sela

Nagrade

Nagrada DesignPlus/ISH za tuš WC Geberit AquaClean Sela
Interior Innovation 2013 za Geberit AquaClean Sela
Nagrada iF Product design award 2019 za straniščno školjko Geberit AquaClean Sela