Katero stopnjo čistoče si želite?

Toaletni papir ali voda: kako je treba očistiti zadnjico po veliki potrebi?

Reden obisk stranišča je del tega, da smo ljudje, še posebej pomembno pa je, da se pri tem počutimo udobno in kar najbolj higienično. Pod črto se vsi želimo počutiti sveže in čisto po vsakem obisku stranišča, zato se v večini gospodinjstev uporabljata moker ali suh toaletni papir. Toda ali lahko z uporabo toaletnega papirja resnično dosežemo pravo čistočo? Znanstveniki pravijo da ne, z njimi pa se strinja tudi znaten delež običajnih potrošnikov. Dobro znan ameriški reper je podal naslednjo primerjavo: »Vzemite košček čokolade, ga razmažite po lesenih tleh in ga nato poskusite obrisati s suho brisačo. Na koncu jo boste samo razmazali v vse reže.« Zveni logično, tudi če je malce nagnusno, ko pomislite na to, s čim čokolado dejansko primerja, da pride do tega logičnega sklepa. Kako zdrava in higienična je torej uporaba mokrega toaletnega papirja?

Čeprav ga večkrat oglašujejo kot higieničen izdelek, moker toaletni papir dejansko ni zdrav, daleč od tega. Nekatere sestavine, ki jih vsebuje, lahko povzročijo draženje kože ali celo sprožijo alergijsko reakcijo. Kako bi se torej morali očistiti po obisku stranišča? Dejansko je precej preprosto – uporabite vodo. Funkcija integrirane straniščne prhe je popolna rešitev! Stranišče s prho, ki očisti intimne predele s pritiskom gumba, je prijazna do vaše kože in zagotavlja svež občutek po vsakem obisku stranišča.

Izdelki za kopalnico

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici