Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit WC rešitve

Brezčasen dizajn in preprosto čiščenje

Geberit ONE WC
Ikona udobje

Udobje

Geberit DuoFresh je koristen za vse čute. Odstranjevanje neprijetnih vonjav se zažene samodejno zaradi funkcije zaznavanja uporabnika oziroma, ko nekdo sede na WC školjko. Zrak odvaja neposredno iz WC školjke in ga očiščenega vrača nazaj v prostor. Geberit DuoFresh modul je enostaven za vgradnjo in kompatibilen s podometnimi splakovalniki Geberit Sigma.

Icon Accessibility

Dostopnost

Geberit ONE WC školjka, ki je pripravljena na vsako življenjsko situacijo, ponuja dodatno funkcijo - nastavljivost višine. Zahvaljujoč sofisticirani vgradni tehnologiji je mogoče višino WC školjke Geberit ONE prilagoditi, - tudi leta po namestitvi. Integrirana nastavljivost višine tako zagotavlja dodatno prilagodljivost med generacijami.

Ikona Dizajn

Dizajn

Dizajn je stvar okusa, zato imajo naše serije kopalnic različne oblike WC školjk, ki jih je mogoče vgraditi v katero koli kopalnico zaradi njihovega brezčasnega, elegantnega dizajna. Pri tem večinoma uporabljamo stenske keramične WC školjke, da ohranimo občutek lahkotnosti in naredimo kopalnico prostorno.

Ikona

Rešitve za prihranek prostora

Velik pomen pripisujemo rešitvam, ki optimizirajo prostor, kot so na primer WV školjke krajše dimenzije. Če so razmerja popolnoma usklajena, je soba videti bolj prostorna in ima izrazit občutek lahkotnosti, ki je potreben, da se počutite udobno.

Ikona čistoča

Čistoča

Čistoča z manj napora dodana s funkcijami Rimfree®, TurboFlush in QuickRelease. WC-ji Rimfree® brez roba, kjer se ne skriva umazanije, tehnologija splakovanja TurboFlush zagotavlja še bolj temeljito in tiho splakovanje. Ko je WC-sedež mogoče tudi enostavno odstraniti in očistiti, se umazanija in bakterije ne morejo skriti.

Enostavnejše čiščenje brez roba– Rimfree® WC školjke

Ključni merili pri izbiri WC školjke sta poleg oblike še higiena in preprosto vzdrževanje. Rob školjke je tisto mesto, ki povzroča največ preglavic, saj se tam lahko naberejo bakterije, umazanija in vodni kamen. Geberitove WC školjke brez roba so za razliko od številnih konkurenčnih izdelkov dejansko oblikovane povsem brez roba. Tako nimajo skritih in težko dostopnih mest, kjer bi se lahko nabirala umazanija in bi nastale neprijetne vonjave. S tem je tudi čiščenje preprostejše, tako da so WC školjke brez roba prava izbira, kadar gre za higieno.

Geberitove WC školjke Rimfree® imajo patentirano tehniko splakovanja, ki jo je razvil Geberit. Tako imenovani splakovalni razdelilnik zagotavlja higienično brezhibno splakovanje z nizko porabo vode.

Katera Rimfree® WC školjka ustreza vašemu slogu?

Okrogla, pravokotna ali ozka. Portfelj ne vključuje le različnih oblik, ki se ujemajo z obstoječimi keramičnimi WC školjkami, temveč tudi različne cenovne segmente. Za vsakogar imamo pravo rešitev.

TurboFlush tehnologija splakovanja

Tiho, temeljito in izjemno zmogljivo izpiranje: asimetrična notranja geometrija, inovativna tehnologija splakovanja Geberit TurboFlush temelji na osnovi WC školjke brez roba, ki zmanjša zahtevnost čiščenja.

Geberit ONE WC školjka

  • Geberit ONE WC školjka
  • Preprosta odstranitev WC deske s pokrovom
  • Asimetrična notranjost, ki zagotavlja učinkovito splakovanje

Stenska WC školjka pedstavlja vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana, njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje - tehnologija TurboFlush. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

Tuš WC Geberit AquaClean

  • Geberit AquaClean Mera v krom izvedbi in daljinskim upravljalnikom
  • Geberit AquaClean Sela s tehnologijo WhirlSpray

Vsakodnevne nege si ne moremo zamisliti brez vode. Voda očisti, osveži in zagotovi dobro počutje. S tuš WC-ji Geberit AquaClean lahko v udobju uživate tudi na stranišču, s straniščnim nastavkom, ki se preprosto namesti, ali kompletno WC napravo. Navdušeni boste nad prefinjeno prho in sami boste določili, koliko dodatnih funkcij udobja naj nudi vaš tuš WC. S tuš WC-jem boste ves dan ohranili občutek svežine.

Tuš WC Geberit AquaClean