Geberit WC rešitve Brezčasen dizajn in preprosto čiščenje

Šest dobrih razlogov za Geberitove rešitev za WC

Oglejte si sami, kako čiste, uporabniku prijazne in vizualno privlačne so rešitve WC-ja Geberit in izjemnega udobja, ki ga prinašajo.

Geberit ONE WC
Izberite točko na sliki

Tuš WC Geberit AquaClean Temeljito čiščenje z vodo

Geberit AquaClean Mera v krom izvedbi in daljinskim upravljalnikom
Geberit AquaClean Sela s tehnologijo WhirlSpray

Vsakodnevne nege si ne moremo zamisliti brez vode. Voda očisti, osveži in zagotovi dobro počutje. S tuš WC-ji Geberit AquaClean lahko v udobju uživate tudi na stranišču, s straniščnim nastavkom, ki se preprosto namesti, ali kompletno WC napravo. Navdušeni boste nad prefinjeno prho in sami boste določili, koliko dodatnih funkcij udobja naj nudi vaš tuš WC. S tuš WC-jem boste ves dan ohranili občutek svežine.

Tuš WC Geberit AquaClean

TurboFlush tehnologija splakovanja Počisti vse

Tiho, temeljito in izjemno zmogljivo izpiranje: asimetrična notranja geometrija, inovativna tehnologija splakovanja Geberit TurboFlush temelji na osnovi WC školjke brez roba, ki zmanjša zahtevnost čiščenja.

Geberit ONE WC Zanesljiva tehnologija splakovanja TurboFlush

Geberit ONE WC školjka
Preprosta odstranitev WC deske s pokrovom
Asimetrična notranjost, ki zagotavlja učinkovito splakovanje

Stenska WC školjka pedstavlja vrhunec harmonije – vsa razmerja, oblike in dimenzije rež so medsebojno usklajeni. Rahlo asimetrična notranjost WC školjke brez roba je kvalitetno glazirana, njena posebna oblika pa omogoča izjemno tiho splakovanje - tehnologija TurboFlush. Zahvaljujoč dovršeni tehnologiji namestitve je mogoče višino WC školjke prilagoditi ob namestitvi ali pa tudi po večletni uporabi in to brez kakršnih koli gradbenih posegov.

Enostavnejše čiščenje brez roba Rimfree® WC školjke

Ključni merili pri izbiri WC školjke sta poleg oblike še higiena in preprosto vzdrževanje. Rob školjke je tisto mesto, ki povzroča največ preglavic, saj se tam lahko naberejo bakterije, umazanija in vodni kamen. Geberitove WC školjke brez roba so za razliko od številnih konkurenčnih izdelkov dejansko oblikovane povsem brez roba. Tako nimajo skritih in težko dostopnih mest, kjer bi se lahko nabirala umazanija in bi nastale neprijetne vonjave. S tem je tudi čiščenje preprostejše, tako da so WC školjke brez roba prava izbira, kadar gre za higieno.

Geberitove WC školjke Rimfree® imajo patentirano tehniko splakovanja, ki jo je razvil Geberit. Tako imenovani splakovalni razdelilnik zagotavlja higienično brezhibno splakovanje z nizko porabo vode.

Katera Rimfree® WC školjka ustreza vašemu slogu? Nekaj za vsak okus

Okrogla, pravokotna ali ozka. Portfelj ne vključuje le različnih oblik, ki se ujemajo z obstoječimi keramičnimi WC školjkami, temveč tudi različne cenovne segmente. Za vsakogar imamo pravo rešitev.

Geberit Monolith Dodan obseg v kopalnici

Geberit Monolith sanitarni modul peščeno sive barve

Ko je bil Geberit Monolith lansiran leta 2010, je premostil vrzel med običajnimi izpostavljenimi splakovalniki in skritimi splakovalniki. Eleganten sanitarni modul z vgrajenim splakovalnikom so proslavili kot nov, vsestranski oblikovalski element v kopalnici. Že od samega začetka je Geberit Monolith združljiv s skoraj vsemi običajnimi WC školjkami in tuš WC-ji Geberit AquaClean. Namestitev običajno ne zahteva nobenih strukturnih sprememb, kar je pomembna prednost tako v novogradnjah kot v okviru prenove. Sprednja obloga je izdelana iz stekla, na voljo je v različnih barvah in materialih ter je na voljo v dveh višinah. Geberit Monolith Plus ima tudi dodatne funkcije za še večje udobje v kopalnici, vključno z vgrajeno LED lučko, enoto za odstranjevanje vonjav in nadzorno ploščo, ki jo je enostavno očistiti.

Izvedite več o funkcijah in barvah