Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Polnilni in splakovalni ventili Geberit

Majhna sprememba, velik učinek

Ventil za vse situacije

  • Splakovalni ventil Geberit s polnilnim/plavajočim ventilom

Če so polnilni ali splakovalni ventili pokvarjeni ali poraba vode več ne ustreza sodobni tehnologiji, ni treba zamenjati celotnega nadometnega splakovalnika. Na voljo so namreč primerni polnilni in splakovalni ventili Geberit, ki so primerni za starejše podometne splakovalnike Geberit, izdelane po letu 1964, in za nadometne ali druge splakovalnike številnih drugih proizvajalcev sanitarne keramike.

Takojšnje varčevanje z vodo

  • Tehnologija splakovanja Geberit s splakovalnim ventilom in plavajočim ventilom

Predelava na novo, z vodo varčno tehnologijo je lahko izjemno hitra. Zaradi prihranka vode v primerjavi s starejšim enokoličinskim splakovanjem se strankina investicija običajno poplača že v enem letu. Pri zamenjavi stranka ne trpi zaradi umazanije ali hrupa.

Razpoložljivost splakovalnih ventilov v specializiranih trgovinah

  • Polnilni in splakovalni ventili Geberit kot nadomestna dela za splakovalnik

Ustrezne polnilne in splakovalne ventile Geberit za večino splakovalnikov najdete v specializirani trgovini za sanitarno tehniko.