Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit AquaClean

WC, ki vas očisti z vodo

Kot da ste se pravkar tuširali

 • Geberit AquaClean Tuma tuš WC

Odkrijte WC, ki vas očisti z vodo in uživajte v občutku absolutne svežine in čistosti ves dan.

Geberit AquaClean združuje udobje in dizajn s prepoznano Geberitovo kakovostjo v estetskih in inovativnih rešitvah za vašo kopalnico. Geberit AquaClean ponuja pravi model za vsako situacijo - od kompaktnih WC desk do celovitih rešitev za WC. Preberite si več o WC-jih, ki vas očistijo z vodo!

Naravna higiena: čistoča in svežina s pritiskom na gumb.

 • Pršna ročica tuš WC-ja Geberit AquaClean

Voda je bistveni del dnevne osebne higiene. Čisti, osveži in zagotavlja dobro počutje.Tudi v naši kulturi čedalje več ljudi prisega na nežno, naravno intimno higieno z uporabo vode namesto papirja. Geberit AquaClean vam ob pritisku na gumb ponuja novo izkušnjo dobrega počutja. Odkrijte WC, ki vas očisti z vodo in uživajte v občutku absolutne svežine in čistosti ves dan.

Več informacij

Prednosti za vas

 • Prvovrstno oblikovanje, inovativna tehnologija in zanesljiva kakovost
 • Navdušujoče funkcije za udobje
 • Blagodejno in temeljito čiščenje
 • Primerna rešitev za vsako življenjsko situacijo
 • Enostavna vgradnja
 • Prijazno do okolja

Naše izkušnje: inovativne ideje za vas

Geberit na svojem sedežu v Švici že desetletja izvaja obsežne raziskave in razvoj. To je tudi razlog, da tuš WC-ji Geberit AquaClean poleg izjemnega dizajna ponujajo tudi obsežen nabor revolucionarnih in patentiranih funkcij, ki vas razvajajo z udobjem..

Več inovativnih idej

Pravi model za vsako potrebo

 • Geberit AquaClean Mera – tuš WC
 • Geberit AquaClean Sela – tuš WC
 • Geberit AquaClean Tuma – tuš WC

Z modeli Mera, Sela in Tuma Geberit ponuja pravo rešitev za katerokoli zahtevo in življenjsko situacijo: od udobne celovite rešitve do kompaktne WC deske. Zahvaljujoč popolni kombinaciji dizajna in tehnologije, ne potrebujete nič več prostora kot za običajni WC.

 • Geberit AquaClean Mera zagotavlja popolno udobje in izpolnjuje najvišje zahteve po dizajnu in funkcionalnosti.
 • Geberit AquaClean Sela tuš WC odlikujejo jasne poteze in najkakovostnejši materiali. Model je izredno preprost za uporabnika, njegove funkcije lahko upravljate intuitivno.
 • Geberit AquaClean Tuma je dostopna in kompaktna rešitev. V obliki WC deske je primerna tudi za najemniška stanovanja.

Tuš WC-ji Geberit AquaClean so opremljeni s patentirano tehnologijo WhirlSpray shower in intuitivnim daljinskim upravljalnikom. Dodatne funkcije za udobje so na voljo odvisno od modela: damska prha, odstranjevanje neprijetnih vonjav, sušilec s toplim zrakom ali ogrevanje WC deske.

Deset dobrih razlogov za Geberit AquaClean Mera

Geberit AquaClean Mera
Geberit AquaClean ambientalna osvetlitev

Ambientalna osvetlitev

Za lažjo orientacijo

Diskretna osvetlitev takoj usmeri pozornost in vam pomaga pri nočni orientaciji. Svetloba se aktivira, ko se približate, izbirate pa lahko med sedmimi barvami.

Geberit AquaClean damska prha

Damska prha

Diskretna šoba

Posebna šoba za damsko prho zagotavlja zelo nežen vodni curek. Vgrajena je v pršno ročico in tako zaščitena pred umazanijo, kadar ni v uporabi.

Geberit AquaClean odstranjevanje neprijetnih vonjav

Enota za odstranjevanje neprijetnih vonjav

Zakaj bi prezračevali?

Neprijetne vonjave ujame že v WC školjki in jih nevtralizira s pomočjo keramičnega satastega filtra. Dvominutno delovanje zagotavlja vso potrebno ventilacijo.

Geberit AquaClean tehnologija splakovanja TurboFlush

Tehnologija splakovanjaTurboFlush

Optimalno splakovanje

Asimetrična notranja geometrija WC školjke omogoča še posebej temeljito in tiho splakovanje. Dovolj je že ena stranska odprtina za dovod vode. Čiščenje pa je zelo poenostavljeno, saj na školjki ni nobenih nedostopnih robov ali kotov.

Geberit AquaClean sušilnik

Sušilnik

Je lahko sušilnik pameten?

Seveda, saj se ročica sušilnika sproži neodvisno od pršne ročice in se avtomatsko postavi v pravi položaj. Temperatura zraka se postopno zmanjšuje in zagotavlja prijeten občutek na koži.

Geberit AquaClean združljivost z Geberit Monolith

Združljivost

Priročna rešitev

Zahvaljujoč vgradni tehniki Geberit je tuš WC Geberit AquaClean Mera mogoče vgraditi v katerikoli gradbeni situaciji. Združljiv je z vsemi Geberitovimi vgradnimi sistemi in sanitarnimi elementi Geberit Monolith.

Geberit AquaClean WhirlSpray

Tehnologija WhirlSpray

Dve šobi zagotavljata opazno razliko

Pršni curek, ki se hkrati vrti in utripa - pomešan z zrakom - zagotavlja intenzivnejše čiščenje, posebej prijeten in poživljajoč občutek in manjšo porabo vode.

Geberit AquaClean daljinski upravljalnik

Daljinski upravljalnik

Intuicija na konicah prstov

Intuitivna uporaba je ideja tega daljinskega upravljalnika. Upravljate ga lahko z eno roko. Zaslon na zadnji strani omogoča individualne nastavitve in opozarja, ko je potrebno odstranjevanje vodnega kamna.

Geberit AquaClean ogrevanje WC deske

Ogrevanje WC deske

Popolno udobje sedenja

Prednosti ogrevane WC deske, ki se lahko nastavijo kot opcija, so hitro opazne. S pomočjo senzorja približevanja se deska iz kakovostne umetne mase segreje takoj, ko se približate. V stanju mirovanja ne porablja energije.

Avtomatski pokrov

Brez posebnega truda

Senzor približevanja sproži avtomatsko odpiranje pokrova. Tudi spuščanje pokrova ne zahteva nobenega truda - razen, če želite začeti postopek spuščanja z lahnim dotikom. Ta funkcija poskrbi, da bo pokrov po uporabi vedno zaprt. Kaj bi še lahko bilo bolj udobno?

Popolna storitev

Vaše zadovoljstvo nam je pomembno. Naši svetovalci zato vedno z veseljem odgovorijo na vaša vprašanja.

Oblikovalske nagrade - Geberit AquaClean Mera

 • Red Dot Award 2015 za Geberit AquaClean Mera
 • DesignPlus/ISH za Geberit AquaClean Mera
 • IF Product Design Award 2016 za Geberit AquaClean Mera

Oblikovalske nagrade - Geberit AquaClean Sela

 • IF Product Design Award 2019 za Geberit AquaClean Sela

Oblikovalske nagrade - Geberit AquaClean Tuma

 • IF Product Design Award 2017 za Geberit AquaClean Tuma