Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Duofix

Univerzalni talent za suhomontažno gradnjo

Samonosni predstenski elementi za novogradnje in posodobitve

  • Geberit Duofix, predstenski sistem za suhomontažno gradnjo

Geberit Duofix nudi širok nabor univerzalnih in samonosnih montažnih elementov, primernih za vso sanitarno opremo pri suhomontažnih gradnjah. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

Montažni elementi Geberit Duofix za ustrezen priključek

  • Vgradni element Geberit Duofix, talent za suhomontažno gradnjo

Montažni elementi Geberit Duofix so z več kot 200 različicami primerni za skoraj vse možne načine uporabe. Vgradnja stranišč, pisoarjev, umivalnikov, armatur in stenskih odtokov je tako enostavnejša.

Prilagojene rešitve za suhomontažno gradnjo, primerne za skoraj vse gradbene situacije

Geberit Duofix nudi prilagojene rešitve za vgradnjo na mestu montaže. Sistemske tračnice in stojke Geberit Duofix omogočajo oblikovanje celovitih sistemskih sten Geberit Duofix. Poleg tega izpolnjujejo vse običajne in posebne zahteve.