Inštalacijski sistemi GeberitSvoboda za kopalnico s predstensko vgradnjo

Gradnja kopalnic danes

Predstenski sistem Geberit Duofix za suhomontažno gradnjo

Pri načrtovanju kopalnice stranke danes pričakujejo sodobno obliko in inovativne funkcije. Stenske straniščne školjke so postale standardne, saj nudijo posebne prednosti pri čiščenju, higieni in zanesljivosti. Pametni vgradni sistemi za predstene so pri tem bistvenega pomena. Usklajene komponente vgradnih sistemov Geberit nudijo prilagojene rešitve za skoraj vsako gradbeno situacijo pri predstenski vgradnji.

Jasne prednosti

Kopalnica z aktivirno tipko Geberit Sigma30

Poleg jasnih prednosti, kot sta preprosto čiščenje stenskih straniščnih školjk in prihranek prostora, vgradni sistemi Geberit nudijo tudi zanesljive in visokokakovostne rešitve pri gradnji sodobnih kopalnic:

  • trdna jeklena konstrukcija
  • stenska stranišča, preizkušena do obremenitve 400 kg
  • brezšivni enodelni splakovalnik iz trpežnega polietilena visoke gostote
  • zagotovljena 100 % tesnost
  • trikrat zvarjeno splakovalno koleno
  • enostaven dostop do vseh funkcijskih delov
  • 50 let razpoložljivosti rezervnih delov: Geberit zagotavlja delovanje splakovanja svojih podometnih WC splakovalnikov 50 let. Posebne funkcije elektronskih izdelkov, kot je higiensko splakovanje ali odvajanje vonjav DuoFresh, so izključene.
  • enostavna vgradnja

Geberit Duofix

Predstenski sistem Geberit Duofix s stenskim sidrom

Geberit Duofix je obsežen program za vse sanitarne naprave, ki z univerzalnimi in samonosnimi elementi nudi rešitve za vgradnjo v suhomontažne konstrukcije. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix cistern for solid construction

Montažni elementi Geberit Kombifix ponujajo rešitev za stensko pritrjene sanitarne inštalacije v masivni gradnji. Montažni elementi so na voljo za vse običajne sanitarne naprave. Kombifix je namenjen namestitvi v ali pred zidane ter betonske stene.

Geberit Kombifix

Video

Montaža

Film o montaži vgradnega elementa Duofix