Inštalacijski sistemi Geberit Svoboda za kopalnico s predstensko vgradnjo

Gradnja kopalnic danes

Predstenski sistem Geberit Duofix za suhomontažno gradnjo

Pri načrtovanju kopalnice stranke danes pričakujejo sodobno obliko in inovativne funkcije. Stenske straniščne školjke so postale standardne, saj nudijo posebne prednosti pri čiščenju, higieni in zanesljivosti. Pametni vgradni sistemi za predstene so pri tem bistvenega pomena. Usklajene komponente vgradnih sistemov Geberit nudijo prilagojene rešitve za skoraj vsako gradbeno situacijo pri predstenski vgradnji.

Jasne prednosti

Kopalnica z aktivirno tipko Geberit Sigma30

Poleg jasnih prednosti, kot sta preprosto čiščenje stenskih straniščnih školjk in prihranek prostora, vgradni sistemi Geberit nudijo tudi zanesljive in visokokakovostne rešitve pri gradnji sodobnih kopalnic:

  • trdna jeklena konstrukcija
  • stenska stranišča, preizkušena do obremenitve 400 kg
  • brezšivni enodelni splakovalnik iz trpežnega polietilena visoke gostote
  • zagotovljena 100 % tesnost
  • trikrat zvarjeno splakovalno koleno
  • enostaven dostop do vseh funkcijskih delov
  • zagotovljena 25-letna razpoložljivost nadomestnih delov
  • enostavna vgradnja

Geberit Duofix

Predstenski sistem Geberit Duofix s stenskim sidrom

Geberit Duofix je obsežen program za vse sanitarne naprave, ki z univerzalnimi in samonosnimi elementi nudi rešitve za vgradnjo v suhomontažne konstrukcije. Elementi so primerni za predelne stene, notranje stene in montažne stene lahke konstrukcije ter predstene delne višine in višine prostora. Uporabljajo se v novogradnjah in pri posodobitvah.

Geberit Duofix

Geberit Kombifix

Geberit Kombifix cistern for solid construction

Geberit Kombifix installation elements provide the solution for wall-hung sanitary facility installations in solid construction. Installation elements are available for all common sanitary appliances. The elements are intended for use in exposed installations in front of a brick or concrete wall.

Geberit Kombifix

Video

Montaža

Film o montaži vgradnega elementa Duofix