Podometni splakovalniki Geberit Merilo za tehniko splakovanja

Klasika sodobne kopalniške opreme

Podometni splakovalniki Geberit v steni

Podometni splakovalniki Geberit so klasika sodobne kopalniške opreme. V več kot 50 letih je bilo po vsem svetu vgrajenih na milijone podometnih splakovalnikov Geberit. Zanesete se lahko na njihovo pregovorno zanesljivost. Pred dostavo preverimo tesnjenje vsakega splakovalnika. 25 let razpoložljivosti nadomestnih delov zagotavlja dolgotrajno varnost. S podometnim splakovalnikom Geberit Sigma 12 cm je mogoče splakovalno količino omejiti na 4,5 litrov. Splakovalnik je tako zgled pri porabi vode in pri ocenjevanju za pridobitev oznake WELL vedno dobi najboljše ocene.

Pripravljeni za prihodnost kopalnic

Podometni splakovalnik Geberit s prazno cevjo za priključek vode

Montažni elementi Geberit za stranišča imajo prazno cev, ki je predvidena za priključek vode za naprave Geberit AquaClean. S pomočjo te cevi lahko vaš vodovodni inštalater kadarkoli naknadno montira straniščno školjko Geberit AquaClean, ki vas umije z vodo. Nekateri montažni elementi Geberit za stranišča so dodatno opremljeni z enoto za odvajanje neprijetnega vonja Geberit DuoFresh, ki neprijetne vonjave absorbira in odstrani neposredno v straniščni keramiki.

Opremljen za vsako situacijo

Široke izbire nimate samo pri aktivirnih tipkah Geberit, temveč tudi pri zanesljivih montažnih elementih Geberit za vgradnjo v steno ki so na voljo za tri različne vgradne višine in aktiviranje splakovanja od spredaj, pri nižjih vgradnih višinah pa tudi od zgoraj. Da je zagotovljena skladnost, imajo aktivirne tipke Geberit enaka imena kot ustrezni podometni splakovalniki.

Podometni splakovalnik Geberit Sigma

Podometni splakovalnik Geberit Sigma

 • vgradna višina 112 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • na voljo izvedba brez ovir ali višinsko nastavljiva izvedba
 • na voljo vsi kotni elementi
 • odzračevanje neprijetnih vonjav (notranje/zunanje odzračevanje)
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit
Podometni splakovalnik Geberit Omega

Podometni splakovalnik Geberit Omega

 • popolna prilagodljivost zaradi različnih vgradnih višin, 98 cm in 82 cm
 • z aktiviranjem spredaj
 • dodatno aktiviranje od zgoraj
 • še posebej majhne aktivirne tipke
 • primeren za daljinsko aktiviranje splakovanja Geberit

Nič več stagnacije

Geberit sanitarno splakovanje

Vgrajeno higiensko splakovanje

Izdelek z dvema funkcijama: idealna rešitev za čisto in zanesljivo splakovanje keramične WC školjke ter preprečevanje stagnacije vode v cevnem sistemu. Optimalna izkoriščenost prostora brez dodatnih vgradnih delov. Podometni splakovalnik z vgrajenim higienskim splakovanjem je na voljo v varianti Sigma Duofix.

Higiena pitne vode

VSE TEHNIČNE INFORMACIJE O Geberit podometnih splakovalnikih SE NAHAJAJO NA SPLETNEM KATALOGU