Reference

Po vsem svetu se izdelki in rešitve Geberit uporabljajo v objektih vseh vrst. Na tej strani boste našli izbor najbolj zanimivih.

Geberitovo referenčno glasilo “eView“ občasno obravnava aktualno temo iz gradbene industrije. Poleg spektakularnih primerov objektov so v “eView“ na voljo tudi intervjuji z arhitekti, gradbenimi strokovnjaki in oblikovalci ter dodatne informacije o ozadju.

TRAJNOSTNA GRADNJA

Več kot tretjina svetovnih emisij CO2 je posledica gradbene industrije in vzdrževanja objektov. Vzvod za zmanjšanje onesnaževanja okolja je tu še posebej velik. Zato so zahteve po trajnostnih izdelkih in rešitvah vse glasnejše. Toda kaj pomeni “trajnostni“? V nadaljevanju so navedeni najpomembnejši standardi in referenčni primeri.

Ustvarjen za umetnost

Arhitektura je umetnost sama po sebi. Gradnja umetnosti v službi kulturnih ustanov ima dvojno poslanstvo. Omogoča prostor za druge umetnosti in mora biti kot zgradba prepričljiva. Spektakularen dokaz tega arhitekturnega svobodnega sloga si lahko ogledate tukaj.

Majhno, a lepo

Majhno stanovanje? Ni problema! Tudi na nekaj kvadratnih metrih je mogoče živeti udobno, ne da bi pri tem žrtvovali kakovost in dizajn.

Izbor referenc Geberit na temo “Majhno, a lepo“ sledi novemu trendu: mikro stanovanja. Ker majhna bivalna površina in dober dizajn se ne izključujeta. Ravno nasprotno.

Arhitekturne dobrote s sestavinami Geberit

Po vsem svetu lahko izdelke in rešitve Geberit najdete v objektih vseh vrst. Na tej strani boste našli izbor najzanimivejših objektov.

eVIEW: odvodnjavanje strehNa vrhu

Spodaj zbran izbor Geberitovih referenc na temo “Na vrhu“ ponuja pogled iz ptičje perspektive v pravem pomenu besede: osredotoča se na strehe zanimivih zgradb po vsem svetu. Raznolikost strešnih konstrukcij skorajda ne bi mogla biti večja. In vendar imajo vsi predstavljeni objekti nekaj skupnega: zahtevajo zanesljiv in učinkovit sistem odvodnjavanja streh, ki arhitektom omogoča največjo svobodo oblikovanja. Prostorsko varčen sistem odvodnjavanja streh Geberit Pluvia je idealna rešitev za to.