Odzračevanje neprijetnih vonjav DuoFresh | Geberit.si

Odzračevanje neprijetnih vonjav DuoFresh

Neprijeten vonj predstavlja v kopalnici univerzalen problem. Vsak ima svoj način spopadanja s tem problemom, od osvežilcev zraka in prižiganja kadil do odpiranja oken. Redko se zares ustavimo in pomislimo, kako pomembno vlogo ima vonj v našem življenju. Že rahel vonj lahko v nas vzbudi reakcijo, saj naši možgani sveže vonjave povezujejo s prijetnimi občutki.

Medtem ko osvežilci zraka le začasno prikrijejo vonjave in odprta okna v prostor vnašajo hladen zrak, modul Geberit DuoFresh deluje brez neželenih stranskih učinkov. Enota za odstranjevanje vonja je koristna v mnogih pogledih. Odstranjevanje neprijetnih vonjav in osvetlitev samodejno krmili senzorski sistem bližnjega dosega. Zrak se odstranjuje neposredno iz školjke in se prečiščen vrne v kopalnico. Geberit DuoFresh modul se lahko enostavno namesti v kateri koli splakovalnik Geberit Sigma ob predhodni pripravi električnega priključka in ga je mogoče kombinirati s skoraj vsemi aktivirnimi tipkami serije Sigma.

Ne le, da Geberit DuoFresh modul odstrani neprijetne vonjave, temveč ponudi tudi celo vrsto drugih pametnih funkcij. Opcijsko vgrajen senzor bližine na primer zazna, kdaj se približamo WC školjki in samodejno aktivira enoto za odvajanje neprijetnih vonjav. Poleg tega se LED orientacijska svetloba ponoči samodejno vklopi in osvetli pot do kopalnice.

Geberit Sigma50 aktivirna tipka

Le malo truda pri namestitvi za veliko svežega zraka

Ste si že od nekdaj želeli uživati v stranišču brez vonja, a se niste želeli ukvarjati z obsežnostjo prenove? Ali pa trenutno načrtujete svojo sanjsko kopalnico? V obeh primerih je Geberit DuoFresh modul prava rešitev za vas.

Aktivirne tipke

Izdelki za več udobja v kopalnici