Bela, barva s številnimi odtenki

Kopalnica Geberit ONE z belo keramiko in kopalniškim pohištvom (© Geberit)

Bela barva je postala sestavni del kopalnice. Čeprav je danes na voljo široka ponudba barvnega kopalniškega pohištva in kopalniške keramike, je še vedno veliko prostora za klasičen videz. Oglejte si ideje in nasvete tukaj.

Zaključek strokovnjaka

»Načrtovanje kopalnice v tonu v tonu, v kateri so vsi predmeti enako beli, je težko,« pravi strokovnjak za barve in materiale Martin Rohrer iz Geberita. Priporoča: »Najboljša izbira je, da keramiko kupujete pri enem samem proizvajalcu ali iz ene in iste kopalniške serije – tako se lahko izognete, da sta na primer umivalnik in WC školjka različnih barv – in se igrate s kontrasti. Kombinirajte leseno pohištvo ali pohištvo različnih barv z belo keramično opremo. Če pa želite čim več oblikovati v klasični beli barvi, lahko uporabite barvite dodatke, kot je kopalniški tekstil, da kopalnici dodate več barve.« To pomeni, da ostanete prilagodljivi, ko se soočite z novimi trendi ali spremembami stila.

Kopalniški izdelki s funkcionalnim dizajnom

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici