Geberit rešitve za WC-jePestrost izbire

Razlogi za izbiro Geberit WC školjke

Če sta WC tehnologija in dizajn optimalno usklajena, to prinaša koristi tako za sanitarne strokovnjake kot za uporabnike kopalnic. WC školjke Geberit je zelo enostavno čistiti, navdušujejo pa z izjemnim in tihim splakovanjem. Naši sanitarni izdelki odražajo desetletja strokovnega znanja in izkušenj ter dokazujejo, da so naši sistemi WC-jev optimalno usklajeni vsi sestavni deli, od WC školjke do splakovalnika pred ali za steno. Tako lahko inštalaterji sistem namestijo zelo hitro in enostavno. Pri tem so ključnega pomena pametni sistemi za vgradnjo v steno. Z optimalno usklajenimi sestavnimi deli naših sistemov za vgradnjo je mogoče razviti prilagojene rešitve za skoraj vse gradbene situacije.

Geberit ONE WC
Izberite informacijsko točko

Tuš WC Geberit AquaCleanTemeljito čiščenje z vodo

Geberit AquaClean Mera v krom izvedbi in daljinskim upravljalnikom
Geberit AquaClean Sela s tehnologijo WhirlSpray

Vsakodnevne nege si ne moremo zamisliti brez vode. Voda očisti, osveži in zagotovi dobro počutje. S tuš WC-ji Geberit AquaClean lahko v udobju uživate tudi na stranišču, s straniščnim nastavkom, ki se preprosto namesti, ali kompletno WC napravo. Navdušeni boste nad prefinjeno prho in sami boste določili, koliko dodatnih funkcij udobja naj nudi vaš tuš WC. S tuš WC-jem boste ves dan ohranili občutek svežine.

Tuš WC Geberit AquaClean

TurboFlush tehnologija splakovanjaPočisti vse

Tiho, temeljito in izjemno zmogljivo izpiranje: asimetrična notranja geometrija, inovativna tehnologija splakovanja Geberit TurboFlush temelji na osnovi WC školjke brez roba, ki zmanjša zahtevnost čiščenja.

Geberit ONE WCz učinkovitim vrtljivim splakovanjem

The wall-hung Geberit ONE WC with TurboFlush flush technology is both elegant and perfectly proportioned. The rimless ceramic appliance and an asymmetrical inner geometry immediately catches one’s eye. When the toilet is flushed, the water flows laterally into the WC ceramic appliance and spirals through its interior – for a quiet and very thorough flush.

S svojo brezčasno eleganco je to WC školjko mogoče vključiti v najrazličnejše kopalnice. Zaradi preprostega odstranjevanja WC deske je čiščenje WC-ja zelo enostavno. Zahvaljujoč izpopolnjeni tehnologiji namestitve je WC školjka nastavljiva po višini. Razdalja za to je 4 cm. Višino školjke je mogoče prilagoditi tako med vgradnji kot tudi po več letih, ne da bi pri tem posegali steno.

Geberit ONE WC školjka
Preprosta odstranitev WC deske s pokrovom
Asimetrična notranjost, ki zagotavlja učinkovito splakovanje

Stenska WC školjka Geberit ONE je elegantna in ima odlične proporce. Zaradi svoje brezčasne zasnove se lahko vgradi v vse vrste kopalnic. Enostavno odstranjevanje WC deske omogoča še lažje čiščenje WC školjke. Sistem QuickRelease je na voljo tudi pri drugih WC školjkah.

Enostavnejše čiščenje brez robaRimfree® WC školjke

Ključni merili pri izbiri WC školjke sta poleg oblike še higiena in preprosto vzdrževanje. Rob školjke je tisto mesto, ki povzroča največ preglavic, saj se tam lahko naberejo bakterije, umazanija in vodni kamen. Geberitove WC školjke brez roba so za razliko od številnih konkurenčnih izdelkov dejansko oblikovane povsem brez roba. Tako nimajo skritih in težko dostopnih mest, kjer bi se lahko nabirala umazanija in bi nastale neprijetne vonjave. S tem je tudi čiščenje preprostejše, tako da so WC školjke brez roba prava izbira, kadar gre za higieno.

Katera Rimfree® WC školjka ustreza vašemu slogu?Nekaj za vsak okus

Okrogla, pravokotna ali ozka. Portfelj ne vključuje le različnih oblik, ki se ujemajo z obstoječimi keramičnimi WC školjkami, temveč tudi različne cenovne segmente. Za vsakogar imamo pravo rešitev.

Geberit MonolithDodan obseg v kopalnici

Geberit Monolith sanitarni modul peščeno sive barve

Ko je bil Geberit Monolith lansiran leta 2010, je premostil vrzel med običajnimi izpostavljenimi splakovalniki in skritimi splakovalniki. Eleganten sanitarni modul z vgrajenim splakovalnikom so proslavili kot nov, vsestranski oblikovalski element v kopalnici. Že od samega začetka je Geberit Monolith združljiv s skoraj vsemi običajnimi WC školjkami in tuš WC-ji Geberit AquaClean. Namestitev običajno ne zahteva nobenih strukturnih sprememb, kar je pomembna prednost tako v novogradnjah kot v okviru prenove. Sprednja obloga je izdelana iz stekla, na voljo je v različnih barvah in materialih ter je na voljo v dveh višinah. Geberit Monolith Plus ima tudi dodatne funkcije za še večje udobje v kopalnici, vključno z vgrajeno LED lučko, enoto za odstranjevanje vonjav in nadzorno ploščo, ki jo je enostavno očistiti.

Izvedite več o funkcijah in barvah