Načrtovanje za več prostora | Geberit.si

Načrtovanje za več prostora v vaši kopalnici

V kopalnici nikoli ni dovolj prostora

Številne kopalnice niso tako velike, kot bi si želeli. Geberit ponuja keramiko in kopalniško pohištvo, ki prihrani prostor, s koristnimi funkcijami, ki optimalno izkoristijo razpoložljivi prostor in olajšajo vzdrževanje.

Geberit Acanto

Ta stran se osredotoča na izdelke za majhne kopalnice:

  • prilagojene rešitve za umivalnike za majhne ali nerodno oblikovane prostore.
  • Kopalniško pohištvo z nizko projekcijo in še vedno dovolj prostora za kozmetiko ali brisače.
  • Ozke omarice z ogledali za več svetlobe in prostora za shranjevanje.
  • WC školjke z manjšimi dimenzijami za več prostora pri gibanju v ozkih kopalnicah.

Popoln umivalnik za vsako kopalnico

Ko je prostor majhen, je treba obliko umivalnika popolnoma prilagoditi tlorisu. Prav zato Geberit ponuja široko paleto različnih kopalniških serij z različnimi umivalniki. Tanki umivalniki z zmanjšano globino vgradnje, zlasti majhni modeli s stranskimi policami in kotne rešitve za majhne kopalnice.

Rešitve za umivalnike po meri za majhne ali nerodno oblikovane kopalnice

Kopalniško pohištvo po meri z veliko prostora za shranjevanje

Je za vas pomembno, da imate prostor za vse, kar želite shraniti? No, to ni problem z oblikovno in serijsko raznolikostjo kopalniškega pohištva Geberit, saj vključuje tudi popolnoma prilegajoče se omare za umivalnike z veliko prostora za shranjevanje ozkih umivalnikov in različnih oblik umivalnikov. Tako je mogoče celo v majhnih kopalnicah, kopalnice za goste in sobe s težkimi postavitvami spremeniti v prave čudeže, ki prihranijo prostor.

Ogledala naredijo prostor videti večji

Ogledalo optično poveča kopalnico

Ogledala in omarice za ogledala so na voljo v velikostih, ki ustrezajo številnim kopanicam, kar ponuja idealne rešitve za vsako majhno kopalnico. Zagotavljajo odlično osvetlitev prostora in ustvarjajo prijeten ambient tudi v majhnih kopalnicah. Še več, pametno nameščene zrcalne površine lahko celo naredijo prostor večji. In ne pozabite, da omarice z ogledali zagotavljajo dodaten prostor za shranjevanje.

WC školjke skrajšane oblike Prostor lahko prihranite tudi s pravo WC školjko

Geberit Acanto serija

Na voljo so keramične WC školjke z manjšimi dimenzijami. Ti so nekaj centimetrov krajše od običajnih WC školjk. Stenske WC školjke naredijo kopalnico bolj zračno in prostorno.

Različne serije kopalnic podjetja Geberit ponujajo kompaktne modele WC školjk.

Breberite več o Geberit WC rešitvah

Vse Geberit serije za kopalnice pregled

Rešitve splakovanja, ki prihranijo prostor

Geberit Monolith

Sanitarni modul Geberit Monolith za WC je izjemno priljubljen. V tem tankem, elegantnem modulu se nahaja vsa sanitarna tehnologija, kot so cisterna in dvojno izpiranje. Rešitev za prihranek prostora je idealna za nove stavbe in obnove in na splošno ne zahteva nobenih strukturnih sprememb.

Geberit Monolith