Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit DuoFresh

Svež zrak za vse

Geberit DuoFresh modul za odstranjevanje neprijetnih vonjav z orientacijsko osvetlitev

 • Geberit DuoFresh modul

Novi Geberit DuoFresh modul za odstranjevanja neprijetnih vonjav je kompatibilen s skoraj vsemi podometnimi splakovalniki serije Geberit Sigma. S pripravo električnega priključka ob vgradnji podometnega splakovalnika Geberit Sigma pa si zagotovite tudi možnost njegove naknadne vgradnje. Geberit DuoFresh modul ima poleg zračnega filtra tudi orientacijsko osvetlitev in predal za čistilne tablete.

Novi sistem za odzračevanje neprijetnih vonjav Geberit DuoFresh odvaja zrak neposredno iz straniščne školjke in ga učinkovito prečisti s pomočjo keramičnega filtra. Dodatne funkcije:

 • Diskretna LED osvetlitev, ki vam omogoča orientacijo v temi in se s pomočjo senzorja za zaznavanje uporabnika samodejno prižiga in ugaša.
 • Predal za čistilne tablete, ki vodo za splakovanje obarvajo modro in jo prijetno odišavijo.
 • Z aplikacijo lahko hitro in enostavno povečate ali zmanjšate intenzivnost prezračevanja, določite čas delovanja in nastavite občutljivost senzorja za zaznavanje uporabnika.

Vgradnja in potrošni material

Vgradnja je preprosta in dobro premišljena. Zagotovljen mora biti le priključek na električno omrežje z napetostjo 230 V.

 • Vse sestavne dele, razen transformatorja, se vgradi skozi revizijsko odprtino podometnega splakovalnika.
 • Transformator lahko naročite pod drugo številko artikla
 • Geberit DuoFresh modul se lahko kombinira z aktivirnimi tipkami serije Geberit Sigma, z nekaj izjemami. Aktivirno tipko je potrebno zamenjati, če je iz starejše serije.
 • Zahvaljujoč posebnemu mehanizmu se lahko aktivirne tipke odprejo z zasukom zapestja, kar omogoča lahek dostop za zamenjavo oz. namestitev materiala.
 • Čistilne tablete se vstavi v predal za aktivirno tipko.
 • Tudi keramični filter je lahko dosegljiv in ga lahko zamenjamo sami.
 • Intenzivnost orientacijske svetlobe in čas osvtlitve lahko uporabnik prilagodi s pomočjo aplikacije.

Tako keramični filter kot čistilne tablete je mogoče kadar koli kupiti v trgovini s sanitarno opremo ali pri inštalaterju.

Aktivirne tipke

Izbira aktivirne tipke je pomembna, saj bo trajala leta. Geberit Duofresh modul je možn kombinirati z različnimi aktivrnimi tipkami Geberit Sigma. Torej vam omogoča veliko izbire in lahko izberete aktivirno tipko, ki se popolnoma prilega vaši kopalnici. Spodaj je pregled aktivirnih tipk, ki jih lahko kombinirate z Geberit DuoFresh modulom. Aktivirne tipk so na voljo v različnih barvah.

Enostaven za uporabo