Štirje nasveti za večje razkošje v kopalnici

V našem službenem in zasebnem življenju vlada stres in vedno se nam nekam mudi. Med enim sestankom že organiziramo drugega in če sedemo na kavč, da bi si zvečer ogledali film, ob tem hkrati skrolamo še po Instagram objavah. Skrajni čas je, da si vzamemo čas zase – in kje bi to lahko boljše storili, kot v sproščenem vzdušju kopalnice?

Wellness kopalnica Geberit

Nasvet št. 1: visokokakovostna kopalniška oprema

Visokokakovostna, vizualno vabljiva kopalnica predstavlja osnovo za prijetno vzdušje. Če so vsi detajli pravi, vam bo notranjost kopalnice omogočila pravi začetek dneva in veselje ob večernem prihodu domov. Čudovite rešitve za shranjevanje omogočajo kar največjo priročnost in še najmanjšo kopalnico spremenijo v oazo dobrega počutja.

Vse serije kopalnic Geberit na kratko

Nasvet št. 2: tuš WC

Stranišče je predmet, ki ga vsak dan uporabljamo brez razmisleka, tuš WC pa je veliko več kot povprečen kopalniški element, saj poleg drugih prednosti omogoča povsem nov občutek svežine in čistoče. Vsak obisk stranišča spremeni v dragoceno priložnost za trenutek dobrega počutja.

Geberit AquaClean

Nasvet št. 3: ogrevana ogledala

Za trenutek si predstavljajte, da ste pravkar zjutraj stopili iz čudovite vroče prhe in stojite pred umivalnikom, da se obrijete ali naličite, vendar je ogledalo zamegljeno. Lahko bi ga osušili s sušilnikom za lase ali obrisali, vendar to zahteva čas in trud. Če ne želite, da se ogledalo zamegli med vašim prhanjem, potrebujete ogrevano kopalniško ogledalo.

Nasvet št. 4: dodatki

Prijetno vzdušje v kopalnici lahko pričarate že z nekaj detajli: soj sveč, prijetne vonjave, nežna glasba ali rože in lončnice bodo vašo kopalnico spremenili v prostor dobrega počutja kot iz revije.

Izdelki za več udobja v kopalnici

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici