Naložba v prihodnost

Kopalnica, primerna za vse, kar vam življenje postreže

Nova kopalnica bi morala izpolnjevati spreminjajoče se zahteve približno 25 let, zato jo je treba zasnovati z mislijo na prihodnost. Upoštevajte naslednji seznam:

Načrtujte priključke električnega omrežja
V kopalnici je pomembneje kot kadar koli prej imeti dostopne električne priključke. Pravilna razporeditev vam bo omogočila namestitev ventilatorja ali stranišča s prho tudi v prihodnosti.

Breznivojski dostop do prhe
Breznivojske prheso diskretne in povečajo varnost ter prostornost kopalnice. Popolno tako za mlade kot stare.

Stenske WC školjke
Če sta kopalniška oprema in WC školjka nameščene na steno, je čiščenje tal pod njima končano en-dva-tri. WC školjko je mogoče na steno namestiti na želeni višini, pri nekaterih modelih pa je mogoče višino prilagoditi celo naknadno.

Podometni sifon
Sifon pod umivalnikom je lahko v napoto, če uporabnik sedi pred umivalnikom na stolu ali invalidskem vozičku. Podometni sifon takšne ovire povsem odpravi.

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici