Kjer neprijetne vonjave nimajo kaj iskati

Neprijeten zrak v kopalnici? Ni treba, da je tako.

Čas je za večerjo. Družina nestrpno čaka za jedilno mizo z vilicami in noži v rokah. Nobenega dvoma ni, da je mama pripravila še en okusen obrok – a kaj bo za večerjo, ostaja za zdaj skrivnost. Za to so zaslužni vklopljena napa in zaprta vrata, ki preprečujejo širjenje vonjav skozi hišo. To je nekaj, na kar mama vedno opominja ostale člane družine!

Situacija je zelo podobna v kopalnici. Čeprav je prostor v splošnem čist in prijeten, občasno v njem pride do dokaj neprijetnih vonjav, ki se tam lahko zadržijo dlje. Že nekaj časa se zaradi spopadanja s to težavo v kopalnicah uporabljajo filtri za neprijetne vonjave, ki delujejo podobno kot kuhinjska napa. Na srečo pa so filtri od nje veliko tišji. Namesto odstranjevanja kuhinjskih vonjav odstranijo neprijetne vonjave v stranišču neposredno pri viru – v keramični školjki. V kopalnici tako ostane prijeten vonj.

Še majhen nasvet: da bi enota za odvajanje neprijetnih vonjav delovala kar najbolje, je treba redno menjavati filter – kar velja tako za kuhinjo kot kopalnico.

Izdelki za več udobja v kopalnici

Katera kopalnica je primerna za vas?

Popolna kopalnica lahko izpolni celo vrsto želja in zahtev. In kakšne so vaše potrebe? Ali vam je pomemben prostor, čistoča ali dizajn? So vam všeč izdelki, preprosti za uporabo, ali imate raje posebne dodatke za udobje, ki vam ga nudi npr. straniščna školjka s prho Geberit AquaClean? Ali pa vam je morda ljubši univerzalni dizajn? Ne glede na to, kakšne so vaše potrebe, bomo vaš vsakdan poenostavili s pametnimi rešitvami za kopalnico.

Več prostora v kopalnici
Več čistoče v kopalnici
Več funkcionalnega dizajna v kopalnici
Več udobja v kopalnici
Več dostopnosti za gibalno ovirane osebe v kopalnici
Več preprostosti za uporabo v kopalnici