Geberit rešitve za umivalnikePopoln umivalnik za vsako kopalnico

Zamislite si svoj prostor za umivanje

Umivalniški prostor se ponavadi nahaja v središču kopalnice, zaradi česar se ga takoj opazi. Če je področje urejeno, ima pozitiven učinek na celoten prostor. Z ogromnim razponom kopalniških serij med katerimi lahko izbirate, da niti ne omenjamo širok nabor pametnih produktov s praktičnim prostorom za shranjevanje, Geberit nudi odlične umivalniške rešitve za kopalnice vseh velikosti in okusov.

Lastnosti izdelka

Geberit iCon kopalnica
Izberite informacijsko točko

Umivalnik Geberit je veliko več, kot pove njegovo ime. To je oaza dobrega počutja za vaš lasten dom, ki je bil optimiziran glede higiene, udobja in prostora za shranjevanje.

Ugotovite, kako lahko popoln koncept spremeni vašo izkušnjo kopalnice v sproščujoč ritual.

Geberit umivalniki

Geberit umivalniki niso na voljo samo v ogromno različnih oblikah in variantah, temveč imajo tudi kopico pametnih funkcij. Praktične površine za odlaganje, na prime, nudijo dodaten prostor v kopalnici. In ne samo to, vsi modeli so oblikovani tako, da se jih enostavno očisti.

Najsi gre za družinsko, majhno ali kopalnico za goste ali celo vašo oazo dobrega počutja, naj vaša kopalnica vedno sovpada z vašim življenjskim stilom. Geberit umivalniki nudijo praktično neomejeno izbiro oblik, formatov in funkcij.

Oblika umivalnika: okrogla ali kvadratna

Naj gre za nežne linije ali ostre kote, geometrijske oblike so stilistični elementi, ki dajo prostoru osebnost. Geberit umivalniki so na voljo v različnih osnovnih oblikah. S čistimi linijami in preprostimi oblikami, se popolno prilegajo vsakemu notranjemu stilu.

Izvedba umivalnika: bela mat ali bela visoki sijaj

Geberit ponuja tudi izbrano keramiko, kot so umivalniki Geberit ONE in številna keramika kopalniške serije Geberit iCon v beli mat barvi.

Prav v trendu v črni barvi

Geberit ponuja tudi komponente umivalnikov, ki se odlično ujemajo z aktualnim odtenkom črne mat. Ponudba izdelkov vključuje celo vrsto izdelkov v tej barvi, vključno z ogledali, pipami, pokrovi odtokov in držali za brisače.

Vrste umivalnikov

Lahko izbirate med različnimi vrstami umivalnikov, med katere spadajo vgradni umivalniki, standardni umivalniki in tudi nadpultni umivalniki v različnih oblikah. Geberit ponuja idealne produkte, ki zadovoljijo vsako potrebo, kar se tiče oblikovanja in inštalacije. In ne samo to - umivalniki so na voljo tudi v različnih variantah, tako da se ujemajo s preostalo keramiko, najsi le-ta vključuje omarice za umivalnik, umivalniško ploščo ali pa je celo brez pohištva

Manjši umivalniki

Geberit ONE nadpultni umivalnik
Geberit iCon manjši umivalnik
Geberit Xeno² manjši umivalnik

Paleta manjših umivalnikov vključuje tudi rešitve za kopalnice za goste in še posebej majhne kopalnice z zahtevnim tlorisom. Na voljo je več različnih oblik in modelov, tako s kopalnišnim pohištvom kot brez njega.

Geberit ogledala in omarice z ogledali

Geberit ONE omarica z ogledalom ComfortLight

Kopalniška osvetlitev ne poskrbi samo za to, da je kopalnica dovolj svetla, vendar pomaga ustvarjati tudi popolno atmosfero. Geberit ogledala z osvetlitvijo in omarice z ogledalom ne poskrbijo samo za to, da so osvetljeni tisti predeli, kjer potrebujete svetlobo v kopalnici, temveč ustvarjajo prijetno atmosfero v umivalnem prostoru. Geberit ogledala z osvetlitvijo in omarice z ogledalom so na voljo v različnih variantah, da zadovoljijo širok nabor dizajnerskih potreb.

Ogledala z osvetlitvijo

Kopalniška serija Geberit Option ponuja obsežen izbor z mehko in prijetno osvetlitvijo za vašo vsakodnevno rutino v kopalnici. Ponudba obsega tri različne modele: osnovno linijo z vsemi bistvenimi funkcijami Option Basic, linijo Option s privlačnimi dodatnimi funkcijami in premium linijo Option Plus za maksimalno udobje.

Omarice z ogledali

Geberit omarice z ogledali so res zelo vsestranske. Poleg zagotavljanja optimalne osvetlitve nudijo tudi dodaten prostor za shranjevanje, ki je zlahka na dosegu roke. Odvisno od modela, omarice z ogledali vključujejo tudi druge praktične funkcije, kot so vtičnice, USB priključek in povečevalno steklo v omarici.

Geberit ONE omarica z ogledalom ComfortLight
Geberit ONE omarica z ogledalom ComfortLight in vrati
Geberit Option Plus ogledalna omarica s tremi vratci

Zaradi njihovega univerzalnega dizajna so omarice z ogledali Geberit popolna dopolnitev keramike in kopalničnega pohištva.

Več informacij o omaricah z ogledalom Geberit:

Geberit ComfortLight
Geberit Option

Kopalniško pohištvo GeberitVeliko prostora za shranjevanje

Prihranite prostor na eni strani in uživajte v velikodušni količini prostora za shranjevanje na drugi strani. Tu prideta do izraza prilagodljivost in modularnost kopalniškega pohištva Geberit. Obsežna ponudba različnih površinskih površin še dodatno širi paleto možnosti.

Neštete kombinacije

Ustvarite kopalnico po svojem okusu: ustvarite svojo sanjski prostor tako, da kombinirate visoke in nizke omare, visoke in osvetljene omarice z ogledali ter stranske elemente v različnih velikostih, dokler vaša kopalnica ni ravno taka, kot si želite.

Več o kopalniških serijah Geberit

Pametne rešitve za shranjevanje

Urejena hiša za urejen um – to vključuje tudi kopalnico. Zato Geberit ponuja veliko smiselnih rešitev za shranjevanje vseh teh izdelkov, ki jih potrebujemo v kopalnici.

Barve, materiali in površineVaš slog je pomemben: kopalniško pohištvo Geberit od trendovskega do klasičnega

BarvaSerija kopalniškega pohištva
 Geberit ONEGeberit CitterioGeberit Xeno²Geberit AcantoGeberit VariFormGeberit iConGeberit Smyle
Bela, lakirano, visoki sijaj  
Bela, lakirano, mat     
Peščeno siva, lakirano, visoki sijaj    
        
Greige, lakirano, mat     
Rjavo siva, lakirano, visoki sijaj       
Platinum high-gloss coated      
Lava, lakirano, mat   
        
Naravni hrast décor      
Hrast, melamin, struktura lesa    
Oreh hickory, melamin, struktura lesa   
Ameriški oreh      
Scultura siva, melamin, struktura lesa      
Bela, steklo      
Peščeno siva, steklo      
Rjavo siva, steklo      
Lava, steklo      
Črna, steklo