Razkošje v Grand Hôtelu

Grand Hôtel se zaveda, kako pomembno je izpolniti visoka pričakovanja svojih gostov. Zato so se pri prenovi odločili za vgradnjo tuš WC-jev Geberit AquaClean.

Grand Hôtel Stockholm se nahaja v središču švedske prestolnice in je že od leta 1874 glavni naslov za mednarodne zvezde, velika praznovanja in posebne priložnosti.

Nova izkušnja

S prenovo 19 sob in suit je Grand Hôtel Stockholm uspel združiti lokalne in mednarodne vplive. Sobe so zdaj v sodobnem skandinavskem slogu, ki ga odlično dopolnjujejo oblikovalski elementi iz južne Evrope in Indije. Obisk novih sob je v primerjavi s preostalimi 300 sobami v hotelu povsem nova izkušnja. Na stenah sobe so zapletene umetniške fotografije s cvetlicami in črtaste tapete.

Element vode

Tudi kopalniška oprema je popolnoma v skladu s hotelom. Kopalnice so opremljene z najsodobnejšo tehnologijo WC-jev pred in za steno. Tu so nameščeni tuš WC-ji Geberit AquaClean Mera in AquaClean Sela. Za steno se nahaja univerzalni vgradni element Duofix. Visokokakovostno kopalniško opremo dopolnjujejo aktivirne tipke Sigma10 z varčnim splakovanja stop-and-go.

Dejstva

Galerija slik