Na spletni strani uporabljamo piškotke, da bi vam omogočili nemoteno in prijetno uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo te spletne strani se strinjate z našo politiko piškotkov. Več informacij najdete v Politiki spoštovanja zasebnosti .

V redu
Geberit Slovenija

Geberit Innovation Days

Doživite inovacije

V hiši House of Geberit

Veselite se posebnega poudarka. Na dogodku Geberit Innovation Days doživite inovativne rešitve v hiši House of Geberit – hibridni sejemski stojnici, ki združuje resnično sejemsko izkušnjo s prilagodljivo digitalno informacijsko platformo. Informacije, znanje in zanimive razprave s strokovnjaki družbe Geberit so pripravljene na individualno izbranih tematskih področjih v trajanju od 20–25 minut, ki se popolnoma prilegajo vašemu koledarju sestankov. Informacije o izdelkih in praktično znanje posredujejo v kompaktni obliki z vodenjem, videoposnetki in animacijami.

Varstvo podatkov in obdelava podatkov

Za vključevanje videoposnetkov smo se odločili za ponudnika YouTube. Tako kot večina spletnih mest tudi YouTube uporablja piškotke, s katerimi zbira podatke o obiskovalcih svoje spletne strani. Ko začnete predvajati videoposnetek, bi lahko s tem sprožili postopke obdelave podatkov. Na to nimamo vpliva. Več informacij o varstvu podatkov pri ponudniku YouTube najdete v njegovi izjavi o varstvu podatkov.

Videoposnetki

Welcome And News

Pridobite hiter in strnjen pregled vseh izdelkov, sistemov in storitev, ki jih bo podjetje Geberit predstavilo na trgu leta 2021. Ugotovite, kako bo vaše podjetje v prihodnje še bolj uspešno.

Water Flow

Podjetje Geberit ponuja celovite rešitve za optimalen pretok vode – za oskrbo, uporabo in odvajanje odplak. Spoznajte pomembne novosti podjetja Geberit iz sveta cevnih sistemov in splakovalnikov. Poleg tega lahko z nami raziščete prednosti izdelkov za boljšo higieno pitne vode, od hidravlično optimiziranih rešitev do kanalizacijskih sistemov, ki dušijo zvok.

Design Freedom

Oblikovalske inovacije podjetja Geberit za veliko svobode pri individualnem oblikovanju kopalnice. Oblikovalske posodobitve osvežujejo najpomembnejše kopalniške serije podjetja Geberit, selektivne razširitve pa odpirajo široko paleto možnosti ureditev. Aktivirne tipke lahko kombinirate še bolj vsestransko. Več o materialih in barvah, ki določajo trende za leto 2021.

Solutions For Your Needs

Individualno udobje v kopalnici, še več čistoče in velikodušno odmerjen prostor: Predstavljamo vam inovativne ideje za oblikovanje in opremljanje za stranišče, umivalnik in kopalniško pohištvo. Navdihnite svoje stranke z inovativnimi funkcijami in povečajte marže s prodajo izdelkov z višjo dodano vrednost.

Feel Fresh: AquaClean

Neponovljiv občutek svežine Geberit AquaClean je kot nalašč za vsako kopalnico. Več o razvoju stranišča s prho, pa tudi o paleti izdelkov in njihovih edinstvenih prednostih. Izpostavljamo pomen osebne higiene in prikazujemo, katero stranišče s prho ustreza kateri kopalnici.

Time For Touchless

Higiena in izogibanje stikom z rokami postajata vse bolj pomembna, in to ne samo v javnih sanitarijah. Spoznajte najpomembnejše brezkontaktne izdelke podjetja Geberit za pisoarje, stranišča in umivalnike. Izvedeli boste tudi, kako popolno načrtovati javne sanitarije.

Planning Made Easy

Orodja za digitalno načrtovanje podjetja Geberit vas lažje in hitreje pripeljejo do cilja za načrtovanje sanitarnih instalacij v gradbenih projektih. Načrtovalci lahko dostopajo do popolnih, posodobljenih, za državo specifičnih podatkov BIM za vse aktualne izdelke Geberit.

Digital Services

Podjetje Geberit nudi vrsto praktičnih aplikacij in digitalnih orodij, s katerimi lahko strokovnjakom pomaga pri izbiri izdelkov, svetovanju, inštalaciji in prodaji. Pojasnili bomo, kako kar najbolje izkoristite ta orodja pri stiku s strokovnimi in zasebnimi strankami.

Stopite v stik z nami

Ker vam želimo ponuditi najboljšo možno storitev, vas prosimo, da izpolnite naslednji obrazec in nam zaupate nekatere osebne podatke (pri tem vas prosimo, da ste posebej pozorni na obvezna polja, ki so označena z zvezdico (*)). Na vaša vprašanja bomo odgovorili v najkrajšem možnem času.

Osebni podatki

Napaka

 
 

Poslovni podatki