Vgrajeno sito za lase,ki se lahko enostavno odstrani

Eden izmed vrhuncev umivalnika Geberit ONE je odtok, ki je pametno nameščen na njegovi zadnji strani. Odtok ni neposredno izpostavljen vodnemu curku, kar preprečuje nabiranje vode in nalaganje vodnega kamna. Magnetni pokrov, ki pokriva odtok, se lahko preprosto odstrani samo s premikom zapestja. Sito za lase se lahko takrat odstrani in očisti, zaradi česar je čiščenje prav lahkotno, hkrati pa preprečuje, da bi se odtok zamašil.

Geberit ONE

Vgrajeno sito za lase Geberit Setaplano
Vgrajeno sito za lase, ki se lahko enostavno odstrani Geberit CleanLine kanalete

Zaradi pomanjkanja vogalov in robov ter sita, ki se lahko odstrani, se površina pršne plošče Geberit Setaplano prav tako enostavno očisti.

Geberitova pršna kanaleta CleanLine ni le videti dobro, temveč jo je tudi enostavno očistiti. Za razliko od mnogih drugih pršnih kanalet odprta odtočna površina preprečuje možnost nabiranja umazanije ali bakterij. Tudi pršna kanaleta CleanLine ima vgrajeno odstranljivo sito za lase.

Breznivojski pršni prostori

Lovilec las pri pršni plošči Geberit Setaplano

Geberit Setaplano

Talna pršna plošča Geberit Setaplano je izdelana iz visokokakovostnega trdnega površinskega materiala in ima blag naklon, ki vodi do odtoka na sprednji strani. Ker ni robov ali vogalov, je ta rešitev za prhanje posebej enostavna za čiščenje. Pokrov odtok za vodo lahko odstranite z enim gibom zapestja. Pod pokrovom je glavnik, ki ščiti odtok pred zamašitvijo. Pokrov je mogoče enostavno odstraniti in očistiti v kratkem času.

Izdelki za več čistoče kopalnice