Neomejena mobilnost

Funkcionalne podrobnosti, ki naredijo veliko razliko

Izdelki Geberit za kopalnice brez ovir niso le privlačni, za njih je značilna tudi prijaznost do uporabnikov vseh starosti. Vključujejo široko paleto rešitev za breznivojske prhe, elektronske armature in daljinske aktivirne tipke za splakovanje. Današnja kopalnica je torej že optimalno opremljena za jutri.

Breznivojski pršni prostori
Daljinske aktivirne tipke

WC inštalacije varne in brez ovir

Geberit Duofix montažni element brez ovir za stenske WC-je
Geberit Duofix viseči WC, nastavljiv po višini

Montažni elementi za stenske WC-je brez ovir Geberit Duofix so popolnoma prilagojeni potrebam oseb z omejeno mobilnostjo. Ozki elementi omogočajo standardno vgradnjo podpornih ročajev v vseh konstrukcijskih situacijah ter prilagoditev višine WC školjk z veliko projekcijo do 70 cm za uporabnike invalidskih vozičkov. Elementi, nastavljivi po višini, omogočajo prilagoditve kadar koli, da se zagotovi udobna uporaba, dostopna za invalidske vozičke. Paleta vključuje tudi namestitvene elemente z vgrajenimi pritrdilnimi točkami za podporne ročaje, ki jih je mogoče hitro, enostavno in varno namestiti.

O prihodnosti je smiselno razmišljati že v fazi načrtovanja, saj zaradi odsotnosti teh pritrdilnih plošč v kopalnici predelava preprostih nosilnih ročajev v večini primerov postane zapletena in draga zadeva.

Z po višini nastavljivim elementom Geberit Duofix za stenske WC-je lahko višino sedeža neprekinjeno nastavljate do 8 cm, ne da bi to vplivalo na oblogo predzidov. Za več udobja in prilagodljivosti.