Manjše zunanje dimenzije več prostora za shranjevanje

Umivalnik navadno predstavlja središče kopalnice in je ena izmed prvih stvari, ki jih opazite. Če je ta del urejen, deluje pozitivno na celoten prostor. Z integriranjem mnogih elementov za steno se Geberit ONE ponaša z vrsto prostora za shranjevanje – celo tam, kjer tega ne bi pričakovali.

Geberit ONE omarica za umivalnik

Ker je sifon integriran v steni, ponujajo omarice za umivalnike Geberit ONE impresiven razpon prostora za shranjevanje, četudi imajo kompaktne dimenzije. Predali so brez sifonskega izreza in s tem ponujajo več prostora za shranjevanje.

Geberit ONE

Geberit ONE omarica z ogledalom vgrajena v steno

Tudi omarica z ogledalom Geberit ONE je integrirana v steno. Na voljo je v različnih velikostih in je višja od običajnih modelov. Omarica z ogledalom optično poveča kopalnico, hkrati pa elegantno poskrbi za dovolj prostora za shranjevanje.

Geberit ONE

Geberit ONE tuš niša z ogledalom

Geberit izpolni celo vrsto želja na področju pršnih prostorov – ena izmed njih je optimizacija uporabe prostora. Geberitove niše za shranjevanje, ki so integrirane v steno, zagotavljajo dodatne police za shranjevanje in imajo možnost ogledalnih drsnih vratc, ki jih je mogoče odpreti v levo ali desno.

Geberit ONE

Izdelki za več prostora v kopalnici