Stenske WC školjke za več čistoče | Geberit.si

Stenske WC školjke za več čistoče

Izbira stenske WC školjke v glavni kopalnici ali v kopalnici za goste pomeni, da lahko območje hitreje in lažje očistite, saj ostane prostor pod keramiko lahko dostopen in prost.

Stenska WC školjka za nemoteno čiščenje

Lažje čiščenje

Z namestitvijo splakovalnika v steno se tehnični deli, kjer bi se lahko nabirala umazanija (npr. cevi), skrijejo v zid. Ker ni ničesar v napoto, je omogočeno nemoteno in veliko enostavnejše čiščenje tal. Poleg tega je tudi površina WC školjke gladka in lahko dostopna, zaradi česar je čiščenje celotne kopalnice učinkovitejše.

Design Meets Function

Pri izbiri WC školjke je poudarek na ustreznih funkcijah in obliki. Namestitev stenske WC školjke pomeni, da je splakovalnik skrit v steno in da se lahko osredotočite na dizajn WC školjke in aktivirne tipke. Poleg tega pa izbira stenske WC školjke brez roba (Rimfree) z gladkimi zunanjimi površinami in posebno glazuro KeraTect ter snemljivim WC pokrovom še olajša čiščenje.

Ko se združi kakovost in tradicija

Geberitovi podometni splakovalniki so že 50 let znak sodobne kopalnice. Splakovalnik, ki ima okvir integriran v steno, ima nosilnost do 400 kg. Vsi splakovalniki Geberit so oblikovani v enem kosu, pri čemer se vsaka posamezna enota večkrat preveri za puščanje.

Pet prednosti stenskih WC-jev pri čiščenju:

  • Priključki za splakovalnik in dovod vode so skriti v steno, tako da je treba očistiti samo keramiko.
  • Tla pod WC školjko so prosta, kar naredi čiščenje preprosto kot igro. Zaradi tega tudi kopalnica deluje večja.
  • Zaradi gladkih površin WC školjke in skritih nosilcev čiščenje ne vzame veliko časa.
  • Kot pove že ime, so stranišča Rimfree brez roba, kjer bi se lahko nabirali mikrobi, tako pa tudi zamudno čiščenje robov ostane preteklost.
  • Nekateri stenski WC-ji so prevlečeni s posebno glazuro KeraTect, zaradi česar so površine še posebej gladke in jih je enostavno očistiti.

Izdelki za več čistoče kopalnice